MESKİPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYOR


Tarih : 23 Mart 2016 Çarşamba 14:04

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 5.Grup’ta mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, deplasmanda oynadığı Karaman Belediyespor’u tek golle devirerek, deplasmandan 3 puanla döndü

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 5.Grup’ta mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, deplasmanda oynadığı Karaman Belediyespor’u tek golle devirerek, deplasmandan 3 puanla döndü.

Deplasmanda aldığı bu sonuçla puanını 39’a çıkartan Meskispor, ikincilikteki yerini korudu. Meskispor Kulübü As Başkanı Latif Can, giderek yükselen istikrarlı performansı ile şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Hakkettiğimiz bir galibiyet elde ettik. Şampiyonluğa odaklandık ve inancımızı yüksek tutuyoruz. Bir maç eksiliğimiz ile liderle aramızdaki 5 puanlık farkı kapatacağız. Geriye kalan tüm maçları kazanarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Hedefimiz olan şampiyonluk yarışını son haftaya kadar kovalamak arzusundayız. Galibiyetten dolayı teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum" dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA