MERSİN GİAD İNŞAAT SEKTÖR TOPLANTISI YAPILDI


Tarih : 1 Şubat 2016 Pazartesi 15:09

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği bünyesinde oluşturulan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu toplandı

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği bünyesinde oluşturulan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu toplandı.

Kısa adı Mersin GİAD olan Mersin Girişimci İş Adamları Derneği oluşturdukları sektör komisyonlarının toplantılarına devam ediyor.

Mersin GİAD, her sektörün ayrı ayrı sorunlarını ele alıp ve çözüm odaklı çalışmalar yapmak için Sektör komisyonları toplantılarını büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Arıcan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcan’ın Başkanlığını yaptığı Mersin GİAD İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu toplantısındakomisyon üyeleri birbirleri ile tanıştı.

Mersin’de inşaat sektöründeki sıkıntıları tespit edip ve bunlara çözüm bulmayı hedeflediklerini belirten İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Arıcan, ‘ Mersin’in inşaat sektöründeki sorunları ve bunların çözümü için çalışmalar yapacağız. Kurulan sektör komisyonlarındaki üyelerimiz ile birlikte Mersin’in sorunlarının çözüme kavuşması için gerekli tüm çalışmaları ve projeleri hayata geçireceğiz.’ dedi.

Toplantıya katılan Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, gerçekleştirilen tüm etkinliklerin üyelerin tavsiyeleri sonucunda ortaya çıktığını kaydederek, ‘Bizim Sektör Komisyonlarını oluşturmamızdaki amaç, her sektörün kendi sorunlarını bulması ve çözüm odaklı çalışmalar yapmasını sağlamaktır. 200’ü geçkin üyemizin fikirleri ve tespitleri ile birlikte daha hızlı ilerleyeceğimize inanıyorum’ dedi.


Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

 
URA MEDYA