SGK prim borçları için taşınmazlar teminat gösterildi | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
SGK prim borçları için taşınmazlar teminat gösterildi


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bazı iştiraklerinin SGK İl Müdürlüğü’ne prim borcunun tecil ve taksitlendirebilmesi için bazı taşınmazlar teminat olarak gösterildi.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bazı iştiraklerinin SGK İl Müdürlüğü’ne prim borcunun tecil ve taksitlendirebilmesi için bazı taşınmazlar teminat olarak gösterildi. Mecliste, Büyükşehir Belediyesi’ne ait bazı taşınmazların teminat gösterilmesiyle ilgili maddeler oy birliği ile kabul edildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2024 Yılı 1. Olağanüstü Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ali Uyan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis’te toplam 3 madde görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. Uyan, gündem dışı konuşmalar bölümünde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in geçen hafta vefat eden kardeşi Uğurcan Seçer’e rahmet dileyerek, Başkan Seçer’e, aile bireylerine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti. Şair Mehmet Akif Ersoy’u da 88. ölüm yıl dönümünde saygı ve rahmetle anan Uyan, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünü de kutladı. Uyan, "2025 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum. Savaşsız, barış ortamında bir dünya dileklerimle 2025 yılını kutluyorum" dedi.

SGK prim borçları için taşınmazlar teminat gösterildi

Mecliste, Mersin Büyükşehir Belediyesi iştirakleri Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi A.Ş, Denizkızı Turizm A.Ş ve MESKİ Personel A.Ş.’nin SGK İl Müdürlüğü’ne prim borcunun tecil ve taksitlendirebilmesi için Büyükşehir Belediyesi’ne ait bazı taşınmazların teminat gösterilmesi ile ilgili maddeler görüşüldü. Belirlenen taşınmazların teminat olarak gösterilmesiyle ilgili maddeler meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

İlgili maddelerin görüşülüp oylanmasının ardından meclis toplantısı sona erdi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA