YETKİYİ VER BELEDİYECİLİĞİ GÖR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
YETKİYİ VER BELEDİYECİLİĞİ GÖR


Cumhur İttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ile Davultepe’deki ikinci seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdikten sonra Kale Köyü’nde vatandaşlarla buluştu.

 

Cumhur İttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ile Davultepe’deki ikinci seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdikten sonra Kale Köyü’nde vatandaşlarla buluştu.

Coşkulu kalabalıklara hitap eden Tuna, “Mezitli’de Serdar Soydan kardeşime, büyükşehirde Hamit Tuna’ya yetki verin; belediyecilik nasıl yapılır görün” dedi.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, vatandaşların yoğun ilgilerinden ötürü teşekkür ederek sözlerine başladı. Soydan, hedefleri idealleri olan insanlar olduklarına vurgu yaparak, “Hedefi Mersin’in geleceği olan bir Hamit Tuna ve sevdası Mezitli olan bendeniz sizler için elimizden gelenin fazlasını yapmak uğruna karşınızdayız. 15 yıldır Mersin’de 7’den 77’ye her kesimin gönlünde taht kurmuş, Torosları bugünkü muazzam konumuna getirmiş Sayın Hamit Tuna Beyefendi şu anda Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Ben de Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı olarak merkezi hükümetin de katkıları ile inşallah Mezitli’nin makus talihini siz değerli hemşerilerimizin de desteği ile hep birlikte yıkacağız. Bizler bu günlere sizlerin dua ve destekleri ile geldik ama her geçen gün görüyoruz ki desteğiniz bir an olsun azalmamış dualarınız bir an olsun bizi bırakmamış. Sizleri Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“SERDAR SOYDAN KARDEŞİM BAŞKAN OLACAKTIR”

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise “Yaklaşık 5 aydır, Yenice’den Anamur’a kadar Mersin’i karış karış dolaşıyoruz. Maşallah başta Mezitli olmak üzere tüm Mersin ayağa kalkmış durumda. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamit Tuna da Mezitli Belediye Başkan Adayımız Serdar Soydan da almış başını gidiyor. Bugüne kadar yapılan tüm anketlerde oyumuz yüzde 50’lerin üzerinde. Mersin’in 13 ilçesinde sizlerin duası ve desteği ile zafere ulaşacağız. İnşallah 1 Nisan’dan sonra Mezitli’nin Belediye Başkanı Serdar Soydan kardeşim olacaktır. Bizler de Mersin’de yaşayan her bireyimizi kucaklayacağız. Memleketi, mezhebi, etnik kökeni ne olursa olsun Mersin’de yaşayan 2 milyon hemşerimiz bizim başımızın tacıdır. Cumhur İttifakı olarak el ele gönül gönüle 31 Mart akşamı zaferi hep birlikte taş binanın önünde kutlayacağız” diye konuştu.

“HÜKÜMETİN DESTEĞİNİ FAZLASIYLA GÖRECEĞİZ”

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da “Kıt imkanlara rağmen biz Toroslar’da neler neler yaptık. İlçe belediyelerin gücü azdır. Yetkileri yüzde 30 nispetindedir. Parası azdır. Ancak bir de büyükşehir var. Güçlü olan kol. Yani yetkilerin yüzde 70’i oradadır. Sol elde Serdar Soydan kardeşim, sağ elde Hamit Tuna olacak. Yetkiyi verin; belediyecilik nasıl yapılır görün. İnsanlar nasıl kucaklanır size gösterelim. Tabi bir de hükümet ayağımız var. Onların da desteğini fazlasıyla göreceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“PARDON DEMEK 5 YILA MAL OLUR”

Seçim süresince ‘pardon’ demenin 5 yıla mal olacağına dikkat çeken Hamit Tuna sözlerini şöyle noktaladı: “Adaylara bir bakın. Kim niyeti ile bu kenti kalkındıracak? Kim niyeti ile bu kenti daha huzurlu bir kent yapacak? Kim ayrıştırıcı değil; kim birleştirici? Kim gerilimden besleniyor? Kim gönüllerden besleniyor? Lütfen bunun değerlendirmesini iyi yapın. Yanlış karar verirseniz bunun bedeli 5 yıl olacak. Onun için Mersinli hemşerilerimizin doğru ve sağlıklı düşüneceklerini biliyorum. İnşallah Cumhur İttifakımıza destek olacaksınız. Biz herkesin oyunu alarak belediye başkanlığı yapacağız. Çünkü biz herkesi ve her kesimi kucaklayacağız. Bu kentte sosyal barışı tesis edeceğiz.”

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA