KIZILAY’IN İYİLİĞİ SINIR TANIMIYOR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
KIZILAY’IN İYİLİĞİ SINIR TANIMIYOR


Kızılay Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, Kızılay’ın dünyanın her yerinde ihtiyaç sahiplerine ulaştığını anımsatarak, hayırseverleri Kızılay’ın "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganıyla devam eden kampanyasına destek vermeye davet etti.

 

Kızılay Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, Kızılay’ın dünyanın her yerinde ihtiyaç sahiplerine ulaştığını anımsatarak, hayırseverleri Kızılay’ın "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganıyla devam eden kampanyasına destek vermeye davet etti.

Kızılay'ın geleneksel hale gelen “Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası”  bu yıl da devam ediyor.

Mersin Kızılay Şube Başkanı Necmi Erdem, Kızılay’ın vekâletle amacına uygun Kurban Kesim Kampanyasının; "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganıyla devam ettiğini belirterek, bayram sevinçlerinin, bereketin ve neşenin paylaşılması ile büyüdüğünü söyledi.

BÜTÜN YIL İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞSIN

Kızılay kurban bağış ücretinin, yurt içinde 750, yurt dışında ise 590 lira olduğu ifade eden Başkan Erdem, “Türk Kızılay’ın dünyanın her yerinde ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatan bir kurumdur. Ayrıca ihtiyaç sahiplerine ulaşmak isteyen hayırseverlerimizin de bağışlarını kabul ederek; onların mutluluğuna aracı oluyor. Kızılay'ın iyiliği sınır tanımıyor, Kurban etleri her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın dört bir yanındaki yoksullara ulaştırılacak. Vekaletinizle amacına ve kuralına uygun olarak kesilen kurbanınız, kavurma olarak konservelere dolsun, bütün yıl ihtiyaç sahiplerine ulaşsın” dedi.

İSLAMİ ŞARTLARA UYGUN BİÇİMDE KESİLİYOR

Kurbanlıkların İslami şartlara uygun biçimde kesildiğine dikkat çeken Başkan Erdem, “Hayırseverler Kurban ibadetlerini, amacına ve kuralına uygun olarak kolaylıkla yerine getirebilecek. İslami usullere göre vekâlet sahiplerinin isimleri okunarak, Kurban Bayramı'nın ilk üç günü kesilecek. Kurban etlerinden elde edilecek kavurma, konserve haline getirilerek teneke kutulara konacak. Kavurma konserveleri Kızılay şubeleri aracılığıyla yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak” bilgisini verdi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA