TERÖR VE SINIR TEHDİDİNDEN KORUNACAĞIZ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TERÖR VE SINIR TEHDİDİNDEN KORUNACAĞIZ


Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Mersin Şube Başkanı İbrahim Özdoğru, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Cerablus’a düzenlenen ‘’Fırat Kalkanı’’ adlı operasyona ilişkin açıklamalarda bulundu

 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Mersin Şube Başkanı İbrahim Özdoğru, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Cerablus’a düzenlenen ‘’Fırat Kalkanı’’ adlı operasyona ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cerablus bölgesinin güvenli bölge olması gerektiğini belirten Özdoğru, bu şekilde terör ve sınır tehdidinden korunma şansı bulacağımızı söyleyerek operasyonun hayırlı sonuçlar getirmesini diledi.  

Özdoğru açıklamasında şunları kaydetti:  

Türkiye uzun zamandır diplomatik olarak sürdürdüğü iddiasını askeri olarak desteklemek durumunda kalmıştır.

Bölgede devam eden çirkin savaş bölge ülkelerini parçalama yönünde sonuçlar doğurmaya devam ediyor. Bu çılgınlığın bizim sınırımızda devam etmesi elbette bizim için de çok ciddi bir tehdit özelliği taşıyor. Bu yüzden özellikle terör örgütü PKK ile aynı yapı olan PYD’nin desteklenerek tehdidin boyutlarının artırılması ve Kuzey Suriye de PYD hattı oluşturulması asla kabul edilemez bir durumdu.

Maalesef müttefiklerimizle bu konuyu aynı düzlemde anlayamadık. Süreç sürekli aleyhimize işlemeye devam etti. Sadece Suriye'de değil terör aracılığı ile ülkemizde de can sıkmaya devam etti.

DAEŞ bahanesi ile PYD’ ye yapılan yardım, tahammül edilemez noktalara geldi.
Şimdi bizim bizzat DAEŞ’i vurarak gerekçeyi ortadan kaldırmamız şart oldu.
Şu anda yapılan budur. Böylece Cerablus bölgesi açık kalacak ve güvenli bölge olacak. ÖSO bölgeyi kontrol edecek. Biz de terör ve sınır tehdidinden korunma şansı bulacağız. Hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA