GENÇLER TÜRKİYE TENİS ŞAMPİYONASI BAŞLADI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
GENÇLER TÜRKİYE TENİS ŞAMPİYONASI BAŞLADI


Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan “Okul Sporları Tenis Gençler Türkiye Şampiyonası” Mersin’de başladı.

 

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan “Okul Sporları Tenis Gençler Türkiye Şampiyonası” Mersin'de başladı.
 
25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Mersin’in ev sahipliğinde Türkiye geneli 18 İl'den 15 erkek, 17 bayan Okul takımından 192 sporcunun katılımı ile Tenis Kompleksinde düzenlenen “Okul Sporları Tenis Gençler Türkiye Şampiyonası” müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ve Spor Şube Müdürü Vedat Akyar'ın da katıldığı açılış Seremonisinin ardından başladı.

Okul Sporları Tenis Gençler Türkiye Şampiyonası'nın açılış seremonisinde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, sporun gücüne vurgu yaparak şunları söyledi; “Kıymetli gençler artık bildiğiniz gibi spor uluslar arası arenada bir güç haline gelmiştir. Ülkelerin kalkınmışlığı gelişmişliği ölçüt değerleri artık spordur. Hayatımızın her alanında her yerinde artık spor var. Sizlerinde bu doğrultuda çalışmalarınızdan ve gayretlerinizden dolayı tebrik ediyor başarılar diliyorum. Kıymetli gençler kıymetli vatan evlatları artık sizlerin çalışma ortamlarınız çok daha iyi noktalarda artık Türkiye eski Türkiye değil her yönüyle çok gelişmiş bir ülkedir çalışma masanızın karşısına şanlı Türk bayrağını asın ve altına da şunu yazın bir gün seni uluslar arası arenada inşallah Rabbim dalgalandırmayı nasip etsin diye altına yazın. Kafanızı kaldırdığınızda o hayalinizi görün ve o hayalinize kavuşmak için çalışmalarınızı yürütün. Bu turnuvaların en büyük özeliklerinden biride şudur ki siz vatan evlatlarını en güzel şekilde kaynaştırmaktır. Sporun en güzel tarafı da budur. Hepiniz bu güzel Ülkemizin dört bir yanından geldiniz. Birbirinizle arkadaş birbirinizle dost oldunuz. Kıymetli gençler hepiniz farklı bölgelerden ve farklı kültürlerden geldiniz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Birleşmiş Milletler huzurunda söylediği bir söz var 'Hepimizin göz renkleri farklı ama hepimizin gözyaşları aynı' Sevgili gençler işte bu vatan için sevinci de, hüznü ve gözyaşı da bir. Turnuvada dostluk, arkadaşlık kazansın diyor hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Beş gün sürecek olan “Okul Sporları Tenis Gençler Türkiye Şampiyonası” 29 Nisan Pazar günü yapılacak Final müsabakalarının ardından sona erecek.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA