MERSİN BAROSU ÇOCUK BAYRAMI ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MERSİN BAROSU ÇOCUK BAYRAMI ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ


Mersin Barosu tarafından, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Belediyesi’nin desteğiyle Iğdır İlköğretim Okulu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

 

Mersin Barosu tarafından, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Belediyesi’nin desteğiyle Iğdır İlköğretim Okulu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından, Akdeniz İlçesi Iğdır Mahallesi’nde bulunan Iğdır İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen ve Camili, Esenli, Hebilli ve Yeşiloba köylerinden taşımalı sistemle gelen öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen 23 Nisan Şenliği’nde, çeşitli etkinliklerle öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Etkinliğe Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Ruşen Ayşen Ayılgan, Çocuk Hakları Merkezi Başkan Yardımcısı Av. Hatice Süreyya Er,  Av. Bilal Kurtbeyoğlu, Av. Ahmet Paket, Av. Ahmet Can Bal, Stj. Av. Gökhan Keskin, Iğdır İlköğretim Okulu Müdürü Fazıl Fatih Söker, Iğdır Mahalle Muhtarı Yunus Güneş, öğrenciler, öğretmenler ve mahalle sakinleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından başlayan şenlikte konuşma yapan Baro Başkanı Av. Ali Er, 23 Nisan coşkusunu köy okullarındaki öğrencilerin bir arada kutlamasına vesile olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Baro Başkanı Av. Ali Er konuşmasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olmakla birlikte, Atatürk'ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Geleceğimizin teminatı, en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımızı; ülkesine ve milletine hayırlı insanlar olarak yetiştirmek; kendi başına karar verebilen, eleştiren, kendine güvenen, girişimci, güçlü, milli değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak, hepimizin ortak görevi ve sorumluluğudur. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Okul Müdürü Fazıl Fatih Söker ise etkinliği düzenleyerek mahallelerindeki çocuklara 23 Nisan coşkusu yaşatan Mersin Barosu’na, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür etti.

Animasyon gösterileri, DJ Performans, yüz boyama, uçurtma şenliği, yarışmalar, halk oyunları gösterisi ve palyaçolarla birlikte renkli görüntülerin olduğu şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerden Silifke ve çillibom oyunu ile seslendirmiş oldukları ‘Erik Dalı  ve TürkiyemRontu, günün anlam ve önemine ilişkin şiir ve türküler, Atatürk Çocuk Marşı ve İzmir Marşı, izleyenlerden büyük alkış aldı.  Köy halkının da katıldığı etkinlikte, yarışma ve çekilişler sonrasında çocuklara hediyeler verildi.

Etkinlik, çocuklara uçurtma dağıtımı ve çeşitli ikramların yapılmasının ardından sona erdi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA