ER: ÇOCUKLARIMIZA, VATANDAŞI OLMAKTAN GURUR DUYACAĞI BİR ÜLKE BIRAKMALIYIZ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ER: ÇOCUKLARIMIZA, VATANDAŞI OLMAKTAN GURUR DUYACAĞI BİR ÜLKE BIRAKMALIYIZ


Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, yayımladığı yazılı mesajla, milletin iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Baro Bşk. Er, “Çocuklarımıza, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyacakları bir ül

 

Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, yayımladığı yazılı mesajla, milletin iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Baro Bşk. Er, “Çocuklarımıza, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyacakları bir ülke bırakmak en büyük vazifemizdir” dedi.

Baro Bşk. Er mesajında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerinin atıldığı 23 Nisan 1920’nin milli egemenliğimiz açısından önemli bir tarih olduğunu belirten Baro Bşk. Er, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu, ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözleri ile tüm dünyaya duyurmuş ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olmakla birlikte, Atatürk'ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

Geleceğimizin teminatı, en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımızı; ülkesine ve milletine hayırlı insanlar olarak yetiştirmek; kendi başına karar verebilen, eleştiren, kendine güvenen, girişimci, güçlü, milli değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak, onlara Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyacakları bir ülke bırakmak en büyük vazifemizdir,  hepimizin ortak sorumluluğudur. Gelecekten en büyük beklentimiz, dünya çocuklarının önemli temel haklarından birisi olan yaşama ve eğitim hakkına sahip olması, savaştan ve açlıktan uzak, huzurun ve barışın olduğu bir dünya inşa etmelerine imkân tanınmasıdır. 

Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmetle, saygıyla anıyorum. Egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yılında tüm çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum” ifadesini kullandı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA