BAĞIŞLANAN HER KAN KURTARILAN 3 CAN | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
BAĞIŞLANAN HER KAN KURTARILAN 3 CAN


Türk Kızılay’ı Mersin Şube Başkanı ile Yardım İyilik Vakfı Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem, “Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızın bir ünite kan ile hayat kurtardıklarını hatırlatmak istiyoruz. ‘Bağışlanan Her Kan Kurtarılan 3 Can’pojemize destek için halkımızı kan vermeye da

 

Türk Kızılay’ı Mersin Şube Başkanı ile Yardım İyilik Vakfı Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem, “Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızın bir ünite kan ile hayat kurtardıklarını hatırlatmak istiyoruz. ‘Bağışlanan Her Kan Kurtarılan 3 Can’pojemize destek için halkımızı kan vermeye davet ediyoruz.” dedi.

Vatandaşların duyarlılık gösterip kan bağışında bulunmasını isteyen Necmi Erdem, "Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızın bir ünite kan ile hayat kurtardıklarını hatırlatmak istiyoruz. Kan ihtiyacının karşılanmasında sorun yaşanmaması için düzenli bağışa ihtiyaç var. Aksi halde sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastaların kan ve kan ürünleri ihtiyacının karşılanmasında sorunlar yaşanabilir.” diye konuştu.

Bu yönde Kızılay Genel Merkezin ve Mersin şubesinin çalışmaları doğrultusunda kan kampanyaları devam ettiğinin altını çizen Erdem, açıklamasına şöyle devam etti: “Hastalarımızın ihtiyacını karşılamak adına yoğun bir çaba içerisindeyiz. ‘Bağışlanan her kan kurtarılan 3 can’ sloganıyla kampanyamızı gerçekleştiriyoruz. Birbirimize ihtiyacımız var. Mersin genelinde bütün kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri, dernekler kan bağışını en üst düzeye taşımaya çalışmalı. Şu ana kadar iyi gidiyor. Hastanede kan bekleyen ve kan ihtiyacının karşılanmasına vesile olan kan bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Eğer bu insanlar kanlarını bağışlamasa hastanedeki ihtiyaç sahipleri gerçekten mağdur duruma düşecekler. Ameliyatları ertelenir duruma gelebilir. Amacımız kan bağışını sürekli hale getirmektir. Aslında vatandaşımızı bilinçli hale gelip kampanyaya gerek kalmadan kan bağışlamasını sağlamak istiyoruz. Bu yönde Mersin’deki çalışmalarımız devam edecek.”

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA