ÇANAKKALE’DE, FİLİZLENEN ÇİÇEKLER, BİRER BİRER TOPRAĞA DÜŞTÜLER | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ÇANAKKALE’DE, FİLİZLENEN ÇİÇEKLER, BİRER BİRER TOPRAĞA DÜŞTÜLER


MODER & IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda; ‘’Çanakkale Zaferi; bağımsızlık, özgürlük, kardeşlik ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadelenin adıdır. Aynı zamanda bir ağıt, bir türkü ve binlerce Mehmetçiktir.’’

 
MODER & IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda; ‘’Çanakkale Zaferi; bağımsızlık, özgürlük, kardeşlik ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadelenin adıdır. Aynı zamanda bir ağıt, bir türkü ve binlerce Mehmetçiktir.’’ dedi.
 
Başkan Vahdettin Kılıç sözlerine;‘’ Çanakkale Zaferi’nin, tarihimiz içinde ayrı bir yeri ve önemi vardır. Kahraman evlatlarımız, tüm dünyayı şaşkınlığa uğratan gerçek direnişe imza atmışlardır. O anların etkisi asla geçmez, tazedir, canlıdır. Halen gözlerimiz yaşarır, yüreklerimiz ürperir ve Ya İstiklal Ya Ölüm hareketine olan inancımız daha da güçlenir. İşte, bu nedenledir ki, Çanakkale Zaferi canlıdır, unutulmamıştır, unutulamaz da.’’şeklinde devam etti.
 
MODER & IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç duygu ve düşüncelerini şu ifadelerle sürdürdü; ‘’Bu vatan bize, şehitlerimizin armağanıdır. Tarihimize altın harflerle yazılan Çanakkale destanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lideri de ortaya çıkarmıştır. İstiklal Savaşı'nın kazanılma zeminini sağlayarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasının yolunu açmıştır.
 
MODER & IVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç; ‘’Amacımız, Türkiye'yi Büyük Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine çıkarmak, ülkemizi daha zengin hale getirmek, ekonomimizi güçlendirmek, çocuklarımızı bilinçli bireyler olarak yetiştirmek ve kadınlarımızı iş hayatına eşit birey olarak dahil etmekle mümkün olacaktır.
 
Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal topraklara, aynı şuurla sahip çıkmak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde aktarmak olmalıdır. Vatanın bağımsızlığı, milletin birliği ve bütünlüğü için başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitleri bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, sonsuz minnetimi, saygı ve sevgilerimi sunuyorum ’’ ifadeleri ile sözlerini tamamladı.
 
 
 
 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA