PERİ MASALI GERÇEK OLDU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
PERİ MASALI GERÇEK OLDU


Mersin’in iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden Cavidan ve Serdar Demirağ çifti güzeller güzeli kızları Ilgın’ı evlendirdiler.

 

Mersin’in iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden Cavidan ve Serdar Demirağ çifti güzeller güzeli kızları Ilgın’ı evlendirdiler. Cavidan Demirağ’ın ‘’ilk gözağrım’’ dediği peri kızları kadar güzel Ilgın ve yakışıklı damat Yusuf’un düğünü peri masallarını andırdı.

Demirağ ve Kösoğlu ailelerinin evlatları Ilgın ve Yusuf hayatlarını birleştirdiler.

Mersin Marehan Convention Center’da düzenlenen düğün yemeği ve geleneksel kına törenine, Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MESİAD YİK. Başkanı Hasan Hüseyin İpek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GİŞKAD Başkanı Ayferi Tuğcu, Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri, TISİAD YİK. Başkanı Selahattin Balkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TURAP Başkanı Canan Sunay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Hüseyin Özveren, CHP Erdemli İlçe Başkanı Hidayet Oğuz, CHP Gülnar İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler, Berdan Cıvata A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şemsi ile birlikte Mersin iş dünyasından İş kadınları, iş adamları, siyasiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın genç çifte mutluluk dilemesiyle başlayan düğün merasiminde davetliler doyasıya eğlendiler. Cavidan ve Serdar Demirağ çifti düğüne gelen davetlilerle teker teker ilgilenip sohbet ettiler.

Ilgın ve Yusuf’un Toros Koleji’nde 14 yıl önce arkadaşlıkla başlayan aşk hikayesi mutlu sonla bitti. Okul yıllarında başlayan arkadaşlıkları büyük bir aşkla bu günlere kadar taşındı. Üniversite yılları ve sonrasında da devam eden birlikteliklerini evlenerek yeni bir yolculuk haline dönüştüren gelin ve damadın mutlulukları görülmeye değerdi. Peri kızlarını andıran gelin Ilgın’ın heyecanı ve gülen gözleri bütün davetlileri sevgi çemberine aldı.

Ilgın ve Yusuf’un Mersin’de yapılan düğün yemeği ve geleneksel kına töreninden bir hafta sonrada İstanbul Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde kalabalık bir davetli topluluğu eşliğinde nikah törenleri düzenlendi.

İstanbul Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen törende, nikahı Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kıyarken, Ilgın’ın nikah şahitliğini TOBB DEİK AVUSTRALUA İş Konseyi Başkanı Zuhal Manfild yapar iken damat Yusuf’un nikah şahitliliğini ise amcası Rize İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu yaptı.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu nikahı kıydıktan sonra yaptığı tebrik konuşmasında Karadeniz ve Akdeniz’i birleştirdik diyerek tüm Türkiye’ye barış diledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan gelen tebrik mesajını nikah töreninin devamında bizzat kendisi okuyan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu salonu alkışa boğdu.













 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA