ER: 2018’DE BAROMUZ DAHA DA GÜÇLENECEKTİR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ER: 2018’DE BAROMUZ DAHA DA GÜÇLENECEKTİR


Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er yayımladığı yazılı mesajla, meslektaşlarının ve vatandaşların yeni yılını kutladı.

 
Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er yayımladığı yazılı mesajla, meslektaşlarının ve vatandaşların yeni yılını kutladı.
 
2017 yılının Mersin Barosu için başarılarla dolu geçtiğini belirten Baro Bşk. Er, “2018’de Baromuz daha da güçlenecektir” dedi.
2018 yılında, ülkemizde ve dünyada insanlık dramının ve hak ihlallerinin yaşanmadığı, savaşın, terörün son bulduğu,  tüm insanlığın birlik ve beraberlik içerisinde, sağlıklı, huzurlu, refah düzeyi yüksek bir yaşam geçirmesitemennisinde bulunan Baro Bşk. Er, “Mutlulukların bizleri kucaklayacağı, tüm umutlarımızın gerçekleşerek, hedeflerimize ulaşabileceğimiz bir yıl diliyorum” dedi.
 
“2017 YILI BAŞARILARLA DOLU GEÇMİŞTİR”
 
Yeni yılın, yeni başarılara imza atmak için yepyeni bir başlangıç olduğunu söyleyen Baro Başkanı Er, “2017 yılını acısıyla, tatlısıyla geride bırakırken, 2018 yılını yepyeni umutlarla kucaklamanın heyecanını yaşıyoruz. Baromuz açısından 2017 yılı, başarılarla dolu geçmiştir. 2017 yılı, Baromuz tarihinin en başarılı ve kaliteli hizmetlerin hayata geçirildiği bir yıl olmuştur. 2017 yılı, Baromuzda birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir yıl olmuştur. 2017 yılı, Baromuzun hızla geliştiği, büyüdüğü, saygınlığının arttığı, hizmetlerin arttığı, başarı grafiğinin en üst seviyeye çıktığı bir yıl olmuştur. Fikirlerimizi eyleme geçirerek, tüm imkânlarımızı hizmete dönüştürerek, tüm olanaklarımızı kullanarak daha çağdaş, daha kaliteli bir Baro olarak, meslektaşlarımıza hizmet ettik. Mersin Barosu Başkanlığı olarak; adaletin tesisi için, Baromuza vemeslektaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunabilmek için, geleceğimizin meslektaşlarını en güzel şekilde yetiştirmek için2018 yılında daaynı azimle ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz.Hedeflerimize adım adım ulaştığımız görev süremizde, 2018 yılında da istikrarlı bir şekilde hizmetlerimizi sürdürerek, meslektaşlarımızın karşına yepyeni projelerle çıkacağız. 2018 yılında Baromuz daha da çok güçlenecektir” diye konuştu.
 
“VATANDAŞLARIN TEMEL HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİ KORUNMALIDIR”
 
Bu topraklar üzerinde yaşayan tüm insanların huzurunun sağlanmasında, barış içerisinde yaşaması, toplumsal gelişimin sağlanmasında adaletin eşit ve adil bir şekilde dağıtılmasının, hukukun üstünlüğünün sağlanmasının büyük önemi olduğunu kaydeden Baro Bşk. Er,“Ülkemizde hukukun üstünlüğü ve hukuk devleti ilkesi ancak, faaliyetlerinde insan haklarına ve hukukun evrensel ilkelerine bağlı ve vatandaşlarının temel hak ve özgürlüklerine saygılı devlet anlayışı ile gerçekleşir. Bireylerin adalete erişiminin sağlanması için hukukun adil bir şekilde uygulanması gerekir.   
 
Bu duygu ve düşüncelerle gücümüze güç katan bütün meslektaşlarımızın ve tüm insanlığın yeni yılını kutluyor, 2018 yılının ülkemize, kentimize, tüm dünyaya barış, huzur, umut ve sağlık getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA