DİTAV BAŞARILI İŞADAMLARINI ÖDÜLLENDİRDİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
DİTAV BAŞARILI İŞADAMLARINI ÖDÜLLENDİRDİ


Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV), Mersin’in ekonomisine katma değer sağlayan Diyarbakırlı işadamlarını ödüllendirdi.

 

Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV), Mersin’in ekonomisine katma değer sağlayan Diyarbakırlı işadamlarını ödüllendirdi. 

Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ferudun Gündüz, “Hem Mersin’e, hem de DİTAV’a katkı sunan üyelerimizi ödüllendirmek istedik.” dedi.

Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Mersin Yönetim Kurulu üyeleri, kent ekonomisine katma değer sağlayan işadamları ile bir araya geldi. Faik Burakgazi ve Yazar Celal Temel’inde katıldığı toplantı vakıf binasında yapıldı ve Diyarbakır’ın yöresel yemekleri ikram edildi.

Başkan Ferudun Gündüz, vakıf çalışmaları konusunda katılımcıları bilgilendirerek, Diyarbakır kültürünü ve geleneklerini yaşatmaya çalıştıklarını ifade etti.

İlk ödül sosyal projeler konusunda ki duyarlılığı ile bilinen Yörüksüt’e verildi. Gündüz, 25 yıldır istikrarla büyüyerek, hem Mersinlilerin ve hem de Diyarbakırlıların gururu olan Yörüksüt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öz’ü başarılarından dolayı kutladı. Ödülü Başkan Gündüz’ün elinden alan Öz, plaketi tüm Yörüksüt ailesi adına aldığını söyledi.

Öz, “Çok ödül aldım ama bu ödül benim için ayrı bir anlam ve önem taşımaktadır. Bu ödülü onurla her zaman muhafıza edeceğim” dedi.
Öte yandan Türkiye geneli 200’ün üstünde şubesi olan Memoil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işık, alt ve üst yapı çalışmalarında adından söz ettiren Mersin Asfalt Yöentim Kurulu Başkanı Mustafa Dengiz ve gümrükte antrepo ve soğuk hava depolarına sahip ve dünya ticaretinde önemli bir yeri olan  Hakan Gıda  Yönetim Kurulu Başkanı Alattin Bahçeci de vakıf tarafından ödüllendirildi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA