Akdeniz Belediyesi’nde Vezneler Hafta Sonu Açık | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Akdeniz Belediyesi’nde Vezneler Hafta Sonu Açık


Akdeniz Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım Perşembe günü olduğunu hatırlatarak vatandaşlara çağrıda bulundu.

 

Akdeniz Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım Perşembe günü olduğunu hatırlatarak vatandaşlara çağrıda bulundu. Ödemeler, http://www.akdeniz.bel.tr/ resmi web sitesi üzerinden de yapılabilecek. Ayrıca merkez hizmet binası vezneleri de hafta sonunda ödeme kabul edecek. 

Akdeniz Belediye Başkanlığı'ndan, Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin (ÇTV) 2’inci ödemeleriyle ilgili yapılan açıklamada, söz konusu vergilerin 30 Kasım 2017 Perşembe gününe kadar ödenmesi gerektiği; Merkez hizmet binasın veznelerinin, 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günleri saat 08.00 ila 15.00 arasında ödemeleri kabul edeceği bildirildi.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, merkez binaya gelemeyen vatandaşlar için de farklı ödeme seçenekleri bulunduğunu belirterek, “Belediyemizle iletişime geçerek şifrelerini alan vatandaşlarımız, Belediyemizin resmi web sitesi üzerinden https://e-belediye.akdeniz.bel.tr adresinden kredi kartı ile ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Merkez hizmet binamızda da nakit ödemelerin yanı sıra yine kredi kartı ile ve taksitli olarak vergi ödemelerini yapabilirler” dedi.

“Vatandaşa ödeme kolaylığı”

Kredi kartı kullanmayan vatandaşlar içinde ödeme kolaylığı sağladıklarını kaydeden Başkan Pamuk, “Vatandaşlarımızın, yasal zorunluluktan dolayı cezalı ödeme yapmamalarını sağlamak amacıyla gerekli önlemleri aldık. Vatandaşlarımız; Vakıflar Bankası (TR180001500158007298237326); Ziraat Bankası (TR240001000624527630335001); Türkiye İş Bankası (TR940006400000166070912143) hesap numaraları aracılığı ile de ödeme yapabilirler. Vatandaşlarımız, olası yoğunluk nedeniyle vakit kaybetmesini önlemek için, veznelerimizi hafta sonu da açık tutacağız. Ayrıca, normal mesai saatleri içerisinde, Huzurkent’te bulunan ödeme noktamızda da nakit ödemeleri kabul ediyoruz” diye konuştu.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA