GERÇEK ZAFERİ ÖĞRETMENLER KURDUKLARI İLİM ORDUSU İLE KAZANACAKLAR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
GERÇEK ZAFERİ ÖĞRETMENLER KURDUKLARI İLİM ORDUSU İLE KAZANACAKLAR


IVECO Kılıçlar & MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanın verilişinin de yıldönümü olan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

IVECO Kılıçlar & MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanın verilişinin de yıldönümü olan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Kılıç, yayımladığı mesajda; “Öğretmenler, nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesinde, toplumdaki barışın ve huzurun sağlanmasında, ülkenin kalkınmasında ve kültürel mirasın genç kuşaklara aktarılmasında önemli sorumluluklar üstlenmektedirler’’ dedi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; "Bir millet ilim, anlayış ordusuna sahip olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin o zaferlerin devamlı sonuçlarını vermesi ancak irfan ordusuyla geçerlidir" ifadesi ile eğitimin önemine vurgu yaptı.

IVECO Kılıçlar & MODER Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç sözlerini; ‘’Çağımızda bilgili olmak ve bilgiyi etkin kullanmak çok önemlidir. Ülkelerin en önemli gücünü bilgili ve nitelikli insanlar oluştururlar. Ülkemizin her köşesinde, türlü zorlukları aşarak çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayarak, nitelikli insanların oluşması görevi öğretmenlerimizindir’’ şeklinde sürdürdü.

IVECO Kılıçlar & MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç son olarak; ‘’Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla ve minnetle anıyor; onurlu meslekleriyle her zaman gönlümüzde ayrıcalıklı bir yere sahip olan geleceğin mimarları kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, saygılarımı sunuyorum’’ ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA