Türk Tarım Orman-Sen Mersin Şubesi’nde MUSTAFA BUYRUK güven tazeledi | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Türk Tarım Orman-Sen Mersin Şubesi’nde MUSTAFA BUYRUK güven tazeledi


Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Tarım Orman-Sen Mersin Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Türk Tarım Orman-Sen Mersin Şubesi Başkanı Mustafa Buyruk güven tazeledi.

 

Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Tarım Orman-Sen Mersin Şubesi'nin 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Türk Tarım Orman-Sen Mersin Şubesi Başkanı Mustafa Buyruk güven tazeledi.

Orkide Concept’te gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurula, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Türk Tarım Orman-Sen yöneticileri, delegeleri ve üyeleri katıldı.

Türk Tarım Orman-Sen Mersin Şubesi Başkanı Mustafa Buyruk, genel kurulda yaptığı açılış konuşmasında Türkiye’nin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu günlerden geçtiğine vurgu yaparak ‘’ Bugünler, dün yapılan hataları konuşarak kısır tartışmalarla harcanacak günler değildir. Hep birlikte yarına ışık tutalım. TTOS olarak bu milletin varlık davasının mücadelesini şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada  hep beraber yapacağız. Varlık tehlikeye girerse, özlük haklarının bir anlamı yoktur. 15 temmuz musibeti bunun en güzel örneğidir. Öncelik vatan zeminin sağlam olmasıdır. Ecdadın emaneti olan bu ülkeyi her daim sağlama alacağız. Tüm bunların ışığında, Türkiye kamu-sen’e bir aydınlar hareketi, aydınlatma hareketi sıfatını yakıştırmak da yanlış olmaz sanırım. Türkiye kamu-sen’in mücadelesi kuru bir mücadele değil, elbette sendikal bir mücadeledir ama Türkiye kamu sen, aynı zamanda, milli bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye kamu-sen bu milletin savunduğu tüm değerlerin savunucusudur, kökleri Anadolu topraklarının derinlerindedir.’’ şeklinde konuştu.

Buyruk, konuşmasına şu şekilde devam etti: ‘’Genelde Türkiye Kamu-Sen,  özelde Türk Tarım Orman-Sen, her türlü olumsuzluğa ve çevrilen çadır tiyatrosunun figüranlarına rağmen, memurun yılmaz savunucusu olarak sendikal mücadelesine devam ediyor ve edecektir. İlkeli duruş, omurgalı duruştur. Rüzgâra karşı eğilmek ise yaprak misali savrulmaktır. Gücünü üyelerinden alan TTOS hak diyecektir, adalet diyecektir, hukuk diyecektir, liyakat diyecektir. Desteğini aldığı üyesinin hakkını her platformda sonuna kadar savunacaktır.  
Memur kardeşim adres bellidir. Adres, dün olduğu gibi, bugün de; Türk Tarım Orman-Sen Ve Türkiye Kamu-Sen’dir. Tüm kamu çalışanlarını bir kez daha gerçek sendikal mücadelenin adresi; Türk Tarım Orman-Sen’e davet ediyorum.’’

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA