ULUSLARARASI ARENA VE BÖLGENİN EN İYİSİ ARBEL GRUP | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ULUSLARARASI ARENA VE BÖLGENİN EN İYİSİ ARBEL GRUP


Mersin Ticaret Borsası’nın 90. kuruluş yılı nedeni ile düzenlenen gecede tescil rekortmenleri de ödül aldı.

 

Mersin Ticaret Borsası’nın 90. kuruluş yılı nedeni ile düzenlenen gecede tescil rekortmenleri de ödül aldı.

Mersin Ticaret Borsası’nın tescil rekortmenleri birincilik ödülünü Arbel A.Ş alırken, ikincilik ödülü ise yine Arbel Grup Firması olan Durum Gıda'nın oldu.

Mersin’de düzenlenen Mersin Ticaret Borsası’nın 90’nıncı kuruluş yıl dönümünde, Tescil rekortmenleri ödüllerinin de verildiği geceye Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Elvan’ın yanı sıra Mersin Valisi Ali İhsan Su, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Dünya Bakliyat Konfederasyonu Başkanı ve MTB Meclis Başkanı Hüseyin Arslan, TOBB Konsey Başkanı ve MTB Başkanı Abdullah Özdemir, milletvekilleri, iş dünyasının temsilcileri ve siyasiler katıldı.


Düzenlenen törende Tescil rekortmeni birincisi Arbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan vekili Hasan Arslan ödülü Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

Gecede ikincilik ödülünü ise yine Arbel Grup Firması olan Durum Gıda CEO’su Hüseyin Arslan ile Dilara Arslan aldı.

Hasan Arslan: Hedefimiz Ülkemizi Dünya Çapında Üst Seviyelere Çıkartmak

Hasan Arslan yaptığı açıklamada” Arbel Grup olarak ülkemizi uluslararası arenada temsil etmek ve ülkemizin ekonomik yapısına katkı sağladığımız için büyük gurur duyuyoruz. Hedefimiz ülkemizi dünya çapında üst seviyelere çıkartmak ve asla indirmemek olacaktır. Grubumuz adına bu ödüle layık gören başta Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir’e ayrıca Mersin’li hemşerilerime teşekkürlerimi sunarım.” Dedi

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA