8 MART’A 8 KADINA 8 BİSİKLET | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
8 MART’A 8 KADINA 8 BİSİKLET


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Mezitli Kart kullanıcıları arasından seçilen 8 kadına 8 bisiklet hediye etti.

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Mezitli Kart kullanıcıları arasından seçilen 8 kadına 8 bisiklet hediye etti.

Mersin Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Kardiyoloji Bölümü hasta ailelerinin, Mersin Gönüllü Palyaçolar Grubunun etkinliğine katılan Başkan Tarhan, kadın belediye çalışanlara da yarım gün idari izin verdi.

Mezitli’ye yapılan bin 500 metrelik bisiklet yolu yapılması nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından bisiklet kullanımını artırmak amacıyla Mezitli belediyesine verilen bisikletlerin dağıtımı devam ediyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Mezitli Kart kullanıcıları arasından seçilen 8 kadına 8 bisiklet verdi. Mezitli Belediyesi önünde düzenlenen bisikletlerin teslim töreninde konuşan Başkan Tarhan, çok kısa sürede Mezitli’nin bisiklet kullanımının en yoğun kent olacağına inandığını ifade ederek, “Biz mutlu bir Mezitli için yola çıktık. Bunun en önemli ayağı da sağlıklı insanların olmasıdır. Sağlık içinde en önemli koşul spor yapmak ve hareket etmektir. Bunun için ilçemizde bir bisiklet seferberliği başlattık. Şuan bisiklet kullanımında öncü olan halkımız kısa süre sonra Mezitli’nin her yerinin bisikletle dolu olmasını sağlayacaklar” dedi.

DOWN KAFE’DE HASTA ÇOCUKLAR VE AİLELERİNİ AĞIRLADI

Mezitli Belediyesi Down Kafe'de konuk olarak bulunan Mersin Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Kardiyoloji Bölümü hasta ailelerinin Mersin Gönüllü Palyaçolar Grubunun etkinliğine katılarak çocuklarla bir araya gelen Başkan Tarhan ailelere çiçek verdi. Ailelerinin bir günlüğüne olsun hastanenin o havasından kurtarmak amacıyla böylesi bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Şuan en ağır şey bu çocukların ailesi olmak. Kendi ailelerimizden de bildiğim için söylüyorum. Çeşitli zamanlarda sizlerle bir araya gelemeye çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda bu çocuklarımızla sağlıklı bir biçimde daha güzel etkinliklerde, havuzda denizde bir araya geliriz” diye konuştu.

Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nde görev yapan öğretmenleri Mezitli Belediyesi Down Kafe çalışanlarına Kadınlar Günü nedeniyle çiçek verdi.

KADIN ÇALIŞANLARA YARIM GÜN İDARİ İZİN VERİLDİ

Belediye Binasında odaları tek tek dolaşarak Mezitli Belediyesi çalışanlarına çiçek veren Başkan Tarhan, Türkiye’de ilk kez uygulanan bir yöntemle tüm kadın personele yarım gün idari izin verdi.

Başkan Tarhan, daha sonra CHP Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, CHP Mezitli Kadın Kolları Başkanı Derya Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mezitli’de bulunan kadın esnafları gezerek çiçek dağıttı.

 

 

 

Etiketler : Mezitli Belediyesi
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA