AYAKKABI BOYACILARI LOSTRALARDA YERLERİNİ ALDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AYAKKABI BOYACILARI LOSTRALARDA YERLERİNİ ALDI


Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi kapsamında Ulu Camii ve çevresini yenileyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, ayakkabıcılar için lostra alanları oluşturarak emektar ayakkabı boyacılarını bu alanlara yerleştirdi.

 

Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi kapsamında Ulu Camii ve çevresini yenileyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, ayakkabıcılar için lostra alanları oluşturarak emektar ayakkabı boyacılarını bu alanlara yerleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kentsel Tasarım ve Yenileme projesi kapsamında Mersin’in siluetini değiştirecek çalışmalarını sürdürüyor. Kentin tarihi dokusunu ve değerlerini koruyarak kent merkezini modern bir görünüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, Ulu Camii önünde ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan esnaflara kullanışlı, düzenli ve modern lostra alanları kazandırdı.

Ulu Camii’nin önünde açık alanda çalışırken çok zorlandıklarını ve lostra alanlarının kendileri için düşünülmüş güzel bir hizmet olduğunu belirten ayakkabıcı Hüseyin Kurt, “40 yıldır ayakkabı boyacılığı yapıyorum. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a çok teşekkür ediyorum. Şimdiki yerimiz daha elverişli ve düzenli. İşimiz için çok elverişli oldu. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

20 yılı aşkın süredir boyacılık yaptığını ve lostra alanlarının çalışma koşullarını iyileştirdiğini söyleyen Recep Kılıç ise, “Büyükşehir Belediyesi bu alanı yaptıktan sonra kura çekimi ile çıkan numaralara göre bizi yerleştirdi. Bu alanlar mesleğimizi icra edebilmemiz açısından daha kullanışlı oldu. Çünkü önceki yerimizde açık alanda çalıştığımız için olumsuz hava şartlarında işimizi yapamıyorduk. Daha güzel ve daha modern bir yere kavuştuk” diye konuştu.

 

Etiketler : Mersin Büyükşehir Belediyesi
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA