İNŞAAT ATIKLARI VE ÇÖP DAĞI TEMİZLENDİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
İNŞAAT ATIKLARI VE ÇÖP DAĞI TEMİZLENDİ


Fen, temizlik ve zabıta müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması bir hafta sürdü

 

Akdeniz Belediyesi, halk sağlığı ve kent ve çevre temizliğine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şevket Sümer Mahallesi, H. Okan Merzeci Bulvarı civarındaki boş arazilere dökülen tonlarca inşaat atığı ve çöpler nedeniyle oluşan kirlilik, zabıta, fen ve temizlik işleri müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla temizlendi.

Akdeniz Belediyesi sınırları içinde bulunan Şevket Sümer Mahallesi'nde, H. Okan Merzeci Bulvarı civarında, 5941 ila 5943 sokaklarda, bölgedeki bazı fabrikaların ve yurttaşların çöp, moloz ve hafriyat atıkları döktükleri için çevre kirliliği yaratan tonlarca atık, Fen ve Temizlik İşleri ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, iş makineleri ile 1 hafta süren aralıksız ortak çalışması sonucunda temizlenerek bölgeden çıkarıldı.

Fabrika yetkilileri ve arazi sahipleri ile toplantı yapıldı

Çalışmalar öncesinde özellikle Akdeniz Zabıta müdürlüğü ekipleri, Fabrika yetkilileri ile toplantılar yapılarak gerekli uyarılarda bulunuldu ve tutanaklar tutuldu. Çöp ve inşaat atıkları dökülen arazilere tekrar atık dökülmesinin önlenmesi için bölgenin etrafının sac bariyerlerle örülmesi sağlandı. Arazi sahipleri, fabrika yetkilileri ve civarda yaşayan yurttaşlar, bölgenin temizlenmesi ve konuya hassasiyetleri nedeniyle belediye ekiplerine teşekkür etti. Bu arada Akdeniz zabıta ekipleri, bölgeyi sık sık kontrol ederek ve resmi araçlarla söz konusu yerde devriyeler yaparak yeniden atık dökülmesini önlüyor.

Eş Başkanlardan duyarlılık çağrısı

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve M. Fazıl Türk, bölgedeki çalışmalar hakkında yaptıkları açıklamada, insan ve çevre sağlığını tehdit eden bu tür unsurların engellenmesine yönelik denetim ve uyarıların artarak süreceğinin altını çizdi. Temiz, sağlıklı ve güvenli kent ve çevre hakkının engellenmemesi için herkese çağrıda bulunan Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, bu konuda yurttaşlardan gelen çağrı ve şikâyetlerin de en kısa sürede ilgili ekiplerce değerlendirileceğini ifade etti.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA