MERSİN’İN KURTULUŞ GÜNÜNDE ŞEHİT VE GAZİLER UNUTULMADI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MERSİN’İN KURTULUŞ GÜNÜNDE ŞEHİT VE GAZİLER UNUTULMADI


Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

 

Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Mersin Vali Vekili Cezmi Türk Göçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç ve Mersin milletvekilleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi Başkanı Kemal Cındız tarafından geçmiş yıllardaki törenlerde gaziler ile birlikte çekilen fotoğrafları hediye edildi.

Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ziyaretin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği, Gazi ve Şehit Ailelerine Yardım Derneği ve emniyet mensubu şehit ailelerine, gazilere ve gazi ailelerine Orkide Restoran’da yemek verildi.

Yemeğe Başkan Kocamaz’ın yanı sıra Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Mersin milletvekilleri, askeri erkân, şehit ve gazi yakınları katıldı.

Yemek öncesi konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye BaşkanıBurhanettin Kocamaz, “Üzerinde yaşadığımız topraklarda başımız dik gezebiliyorsak, bunun en önemli nedeni atalarımızın verdiği bağımsızlık mücadelesidir. Bu toprakların Aziz Atatürk’ün de  ifade ettiği gibi dahili ve harici düşmanları hep olmuştur, bundan sonra da hep olacaktır. Bizler birlik ve beraberlik içinde olup, birbirimize sahip çıktığımız  sürece, bu topraklarda hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Her insanın farklı görüş, düşünce ve inanca sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Kocamaz, aynı kentte yaşayan insanların kentin sıkıntılarını hafifletmek için bir olmaları gerektiğini ifade etti.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA