BAŞKAN TUNA’DAN 3 OCAK KUTLAMALARINA DAVET | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
BAŞKAN TUNA’DAN 3 OCAK KUTLAMALARINA DAVET


Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94’üncü yıldönümünü kutlayarak, düzenledikleri etkinliklere tüm Mersinlileri davet etti

 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94’üncü yıldönümünü kutlayarak, düzenledikleri etkinliklere tüm Mersinlileri davet etti.

Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluş gününü her yıl artan bir coşkuyla kutladıklarını ifade eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar İlçesi’ne 12 yıllık görev süreleri içerisinde birçok büyük proje kazandırdıklarını ancak milli gün ve haftalara daha çok önem verdiklerini söyledi.

3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94’üncü yıldönümü kutlama etkinliklerinin 3 Ocak konulu şiir yarışması ve Kurtuluş Kupası resmi kurumlar arası futbol turnuvası ile başladıklarını belirten Başkan Tuna etkinlikler kapsamında 02 Ocak 2016 Cumartesi günü saat 11:00’de Çağdaşkent Mahallesi 7. Bölge Kapalı Spor Salonu’nda Kurtuluş Kupası Muay Thai Turnuvası düzenlediklerini ifade etti.

Etkinliklerin 03 Ocak Pazar günü saat 08:00’de Toroslar Kuvvai Milliye Anıtı’ndan başlayacak Zafer Yürüyüşü ile devam edeceğini kaydeden Başkan Tuna, aynı gün saat 13:00’de Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda Kurtuluş Kupası resmi kurumlar arası futbol turnuvasının finalini yapacaklarını söyledi.

Kurtuluş günü etkinliklerinin 03 Ocak Pazar günü saat 15:30’da Tozkoparan Mahallesi Ecza Deposu arkasında bulunan alanda yapılacak Cirit gösterisi ile son bulacağını belirten Belediye Başkanı Hamit Tuna, amaçlarının tarih şuurunu gelecek nesillere aktarmak olduğunu vurguladı.

Düzenledikleri programın kendilerinin değil, herkesin elini taşın altına koyması gereken bir organizasyon olduğunun altını çizen Başkan Tuna: “Bu etkinlik suya atılan taşın oluşturduğu halka misali genişleyerek büyüyecek ki gelecek nesiller bu işten feyz alsınlar. Çocuklarımıza bu zor elde edilen vatan topraklarının kıymetini bilmesi için bunları anlatmamız lazım. Bu da düzenlediğimiz bu tür etkinliklerle olur. Tarih şuurunu onların belleklerine kazımak suretiyle bu topraklar dünya var olduğu sürece Türk Milleti’nin vatanı olarak kalsın” dedi.

3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle geleneksel olarak düzenledikleri etkinliklerin Toroslar Belediyesi’nin değil halkın kutladığı bir etkinlik olduğunu vurgulayan Başkan Tuna: “Atalarımızın emanetine sahip çıkmak için tüm Mersinli hemşehrilerimizi 3 Ocak Pazar günü saat 08:00’de Toroslar Kuvvai Milliye Anıtı önünden başlayarak Cumhuriyet Alanı’nda son bulacak yürüyüşümüze ve diğer etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA