"Cumhuriyetin 100. Yılında Mersin’e 100 Proje" Lansmanı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
"Cumhuriyetin 100. Yılında Mersin’e 100 Proje" Lansmanı


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, "Bugün burada aklın ve bilimin öncülüğünde, Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. yılında Türkiye vizyonumuzla, 100 projemizle, yüzde 100 belediyecilik anlayışıyla huzurlarınızdayız" dedi.

 

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, "Bugün burada aklın ve bilimin öncülüğünde, Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. yılında Türkiye vizyonumuzla, 100 projemizle, yüzde 100 belediyecilik anlayışıyla huzurlarınızdayız" dedi.

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, "Cumhuriyetin 100. Yılında Mersin’e 100 Proje" sloganıyla hazırladıkları projelerini Edip Buran Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikle açıkladı. Cumhuriyet’in 100. yılına ithafen Mersin için hazırladıkları 100 projeden oluşan tanıtım toplantısına gelenlere teşekkür eden Soydan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün her Mersinli’ye önemli bir vasiyeti olduğunu belirtti.

"Mersin’e sahip çıkacağız"

Bir Mersinli olarak bu vasiyetin farkında olduklarını dile getiren Soydan, "Ve bu uğurda mücadele etmek benim için önemli bir hemşehrilik görevidir. Elbette ki Mersin’e sahip çıkacağız. Bu maksatla yoğun bir kampanya sürecinde sizlerle birlikte omuz omuza, Mersin sevdası ile Mersin’e hizmet aşkı ile sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe, meydan meydan yürüyoruz. Bugün burada aklın ve bilimin öncülüğünde, Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. yılında Türkiye vizyonumuzla, 100 projemizle, yüzde 100 belediyecilik anlayışıyla huzurlarınızdayız. Bu şehirde doğmuş, büyümüş, Mersin’in her yerini bilen hemşehriniz olarak beşikteki yavrularımızdan, oyun çağındaki çocuklarımıza, gençlerimize, orta yaşta olan hemşehrilerimize, yaş almış değerlerimize neyi nasıl daha iyi şekilde sunabiliriz diye canla başla, gece gündüz çalıştık" dedi.

"Hedefimiz, Türkiye’de yaşanılabilir şehirler noktasında ilk 5’de yer almak"

3 Şubat’ta gerçekleştirdikleri basın lansmanında 9 Mart tarihini işaret etkilerini vurgulayan Soydan, "Ve söz vermiştik. Şimdi bu sözü yerine getiriyoruz ve şu anda bu 100 projeyi sunmak üzere karşınızdayım. Lütfen şimdi sizleri projelerimizi sunarken, sadece 5 yıllık değil, 10 yıl, 20 yıl ve hatta 50 yıl Akdeniz’in incisi güzel şehrimizi bu projeler ile hissetmenizi ve 1 Nisan sonrasında göreve geldiğinizde Mersin’i bugün 100 proje ve daha niceleriyle yaşamanızı istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Cumhuriyetin 100. Yılında Mersin’e 100 Proje" sloganıyla hazırlanan çalışmayı görsel unsurlarla katılımcılara tek tek açıklayan Soydan, "Tek bir gayemiz var. İnşallah hedefimiz, Mersin olarak Türkiye’de yaşanılabilir şehirler noktasında ilk 5’de yer almak. Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünde 100 proje ile gerçek belediyecilikle, gönül belediyeciliğiyle, üretken belediyecilikle, yüzde 100 belediyecilikle Mersin’de hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız" şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da Soydan’ın açıkladığı projelerle ilgili, "Allah hepsini hayata geçirmeyi kendisine nasip etsin. Rabbim hayırlısıyla 31 Mart akşamı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kolları sıvayıp bu işlere başlamayı nasip etsin" dedi.

Eski bakanlar Nureddin Nebati ve Zafer Çağlayan’ın da konuşma yaptığı etkinliğe, milletvekilleri ve siyasi parti temsilcileri ile partililer de katıldı.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA