Tarsus’ta ‘Bir Yaz Eğlencesi’ etkinlikleri sona erdi | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Tarsus’ta ‘Bir Yaz Eğlencesi’ etkinlikleri sona erdi


Tarsus Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve Levent Kırca ekibinin sahnelediği ’Bir Yaz Eğlencesi’ oyunu, Yarenlik Alanında binlerce kişinin katılımı ile final yaptı.

 

Tarsus Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve Levent Kırca ekibinin sahnelediği 'Bir Yaz Eğlencesi' oyunu, Yarenlik Alanında binlerce kişinin katılımı ile final yaptı.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından halkı sanatla buluşturmak için düzenlenen etkinlikler çerçevesinde tiyatro günleri gerçekleştirildi. Sanatı, kültürü ulaşılabilir kılmak için duayen isimleri ağırlayan Tarsus Belediyesi, tiyatroyla halkın beğenisini topladı. Kültürel kalkınmanın merkezi olan tiyatroyla birlikte vatandaşlar sanatla buluştu. Tiyatro ekibin final oyunu ise Yarenlik Alanında 2 bin vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Sıcak yaz akşamlarına rağmen, kırsal ve merkez mahallelerde sanatını icra eden ekip, Tarsuslular tarafından beğeni ile izlendi. Bolca kahkaha ve alkışların olduğu tiyatro oyunları ile yaz akşamları renklendi. 32 gün boyunca, 7'den 70'e her kesimin katılım gösterdiği oyunlar ile Tarsuslular keyifli anlar yaşadı.

"Bizim tek bir isteğimiz var, Tarsus'un aydınlık bir kent olması"

Yapılan kültür ve sanat etkinliklerinde Tarsus'un aydınlık bir kent olması için uğraştıklarını söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Kentimizin kırsal ve merkez mahallelerinde 32 gün boyunca aralıksız devam eden 'Bir Yaz Eğlencesi' tiyatro akşamlarımız yaklaşık 2 bin vatandaşımızın katılımıyla Yarenlik Alanında taçlandı. Sıcak yaz günlerine rağmen 32 gün boyunca bizlerle olan kıymetli sanatçılarımıza ve oyunumuzu izlemeye gelen Tarsuslu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizim tek bir isteğimiz var, Tarsus'un aydınlık bir kent olması. Tarsus eğlenirken öğrenen bir kent. Böyle bir kitle de her zaman aydınlık doğurur. Tarsus sanata ve sanatçıya ev sahipliği yapmaya devam edecek.” dedi.



 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA