Makina Mühendisleri Odası Yönetimi Belirlendi | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Makina Mühendisleri Odası Yönetimi Belirlendi


TMMOB Makina Mühendileri Odası Mersin Şubesi’nin 9 Şubat günü gerçekleştirdiği 12. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri’ni kazanan İbrahim Yücesoy ve yönetim kurulu üyeleri ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

 

TMMOB Makina Mühendileri Odası Mersin Şubesi’nin 9 Şubat günü gerçekleştirdiği 12. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri’ni kazanan İbrahim Yücesoy ve yönetim kurulu üyeleri ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

9 Şubat günü 1177 üyenin katılımı ile gerçekleştirilen TMMOB Makina Mühendileri Odası Mersin Şubesi’nin 12. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri’ni Gelişim Mühendisleri Grubu adına 649 oyu alarak İbrahim Yücesoy kazanmıştı. 48. Dönem Oda Merkez Genel Kurul Delege seçiminde ise Değişim Mühendisleri Grubu 571 oy, Gelişim Mühendisleri Grubu ise 565 oy almıştı.

Ayrım Gözetilmeyecek

Genel kurulun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi adına bir basın bildirisi yayınlayan Başkan İbrahim Yücesoy, “Odamızın Merkez ve Şubelerinde çalışma ilkesi olarak benimsediği birlikte üretme, birlikte karar alma ve birlikte yönetme anlayışı ile meslektaşlarımızın genel kurulumuzda ortaya koyduğu eleştiri, öneri ve programlarla Şubemizin kurumsal çıtası daha da yükselmiştir. Yeni seçilen Yönetim Kurulumuz bu dönemde de üyelerimiz arasında hiçbir ayrım yapmadan tüm meslektaşlarımızı aynı duyarlılık ve sevgi ile kucaklayacaktır.” dedi.

Bu sözlerinin ardından yönetim kurulu toplantısında belirlenen görev dağılımını kamuoyu ile paylaşan Yücesoy, yeni yönetim kurulu görev dağılımını şöyle sıraladı: “Şube Başkanı İbrahim Yücesoy, Şube Başkan Vekili Kader Metin, Şube Sekreteri Mehmet Çakmak, Şube Saymanı İsmail Oğuz, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gök, Yönetim Kurulu Üyesi Bora DELİBAŞ, Yönetim Kurulu Üyesi Reha Can Avar, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Tuğba Körükçü, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Bengi Şanli, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Tahsin Güven Merzeci, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Tolga Çolak, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Mehmet Caner Can, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Erkan Kandemir, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Muhammed Mikdat Boğa.”

Ülke ve Kent Sorunlarına Çözüm Üretilecek

Meslek alanlarına giren konularda ülkenin ve kentin sorunlarına çözüm üreteceklerini ve olumlu projelerle destek olmaya devam edeceklerinisöyleyen Yücesoy, “Odamızın Mersin Şubesi, mesleki demokratik kitle örgütüdür, demokrat ve yurtsever karakterdedir, emekten ve halktan yanadır, barıştan yanadır. İnsan hakları ihlallerine karşıdır, insanlık onurunun korunmasından yanadır. Örgütsel bağımsızlığını her koşulda korur, gücünü sadece üyesinden ve bilimsel çalışmalardan alır. Karar alma süreçlerinde demokratik ve katılımcıdır. TMMOB'ne bağlı Odalar ile birlikte mühendis, mimar ve şehir plancılarının meslek alanlarını düzenler, üyesinin ve halkın çıkarlarını korur. Sanayileşme ve demokratikleşme alanlarında durum tespitleri yapar, politikalar ve çözüm önerileri üretir. Ülkenin demokratikleşmesi için çaba sarf eder. Kamuoyu oluşturmaya yönelik çalışmalar içinde tartışmasız yer alır.” diye konuştu.

Konuşmasını teşekkür cümleleri ile bitiren Yücesoy, şöyle konuştu: “Bu düşünce ve duygularla, Genel Kurul ve Seçim sürecimizde Şubemizde aday olan ve katkı sağlayarak demokratik tercihlerini gösteren, desteklerini ve güvenlerini bizden esirgemeyen tüm meslektaşlarımıza, Odamızın çalışmalarını ve faaliyetlerini kamuoyuna iletilmesinde her zaman Şubemize destek olan yerel basın - yayın kurumlarına ve çalışanlarına, Genel Kurulumuza katılan yerel yönetim temsilcilerine ve meslek odası temsilcilerine ve diğer tüm konuklarımıza, katılamayıp çiçek gönderen tüm kurum ve kuruluşlara yeni seçilen Şube Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyor, Odamız adına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA