SERTTAŞ: GELECEĞİN TİCARET MERKEZLERİ E-TİCARET SİTELERİ OLACAK | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
SERTTAŞ: GELECEĞİN TİCARET MERKEZLERİ E-TİCARET SİTELERİ OLACAK


Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, geleceğin önemli ticaret merkezlerinin e-ticaret siteleri olacağını belirterek, gençlere e-ticarete yönelmelerini önerdi

 

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, geleceğin önemli ticaret merkezlerinin e-ticaret siteleri olacağını belirterek, gençlere e-ticarete yönelmelerini önerdi.

TÜGİAD Çukurova Şubesi Başkan Yardımcısı Serttaş, son yıllarda hızla yayılan ve girişimcisine çok önemli kazançlar sağlayan e-ticarete dikkat çekti. Genç girişimcilerin yeni başarı hikayeleri oluşturabilmeleri için e-ticarete yönelmeleri gerektiğini ifade eden Serttaş, “Son yıllarda hızla moda haline gelen e-ticaret siteleri, geleceğin önemli ticaret merkezleri olacak. Sosyal medya kısa sürede markaların müşterileriyle birebir etkileşim almada en başarılı oldukları platforma dönüştü. Böyle bir platformu iyi kullanarak e-ticaret siteleri sayesinde küçük bütçelerle büyük başarılar yakalanabilir. Genç girişimciler bu konuda ciddi eğitimler alarak sonuca ulaşabilirler. Bugün ülkemizde sosyal medya kullanımı her geçen gün artarken, e-ticaret sitelerinden ya da sosyal medya üzerinde tanıtımı yapılan ürünlerin satış oranları da giderek artış göstermekte” dedi.

“Küçük bütçeler ile büyük satışlar elde edilebilir”

E-ticaret sitelerinin küçük bütçelerle oluşturulabileceğinin altını çizen Serttaş, “Mevcut bir işletmenin e-ticaret sayfası oluşturulabileceği gibi daha önce ticaret yapmamış genç girişimciler de doğru ürünleri seçmeleri halinde e- ticaret yaparak başarılı olabilirler. Bunun ülkemizde ve yurt dışında birçok örneği mevcut. Sağlam fizibilite çalışmaları sonrasında alt yapısı güçlü bir oluşumun sosyal medya desteği ile başarılı olmaması için hiçbir neden yok” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA