YDD 1. GENEL KURULUNU YAPTI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
YDD 1. GENEL KURULUNU YAPTI


Akdeniz Yönetim Danışmanları Derneği (AYDD) 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı

 

Akdeniz Yönetim Danışmanları Derneği (AYDD) 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı.

AKDENİZ YDD, YÖNETİM DANIŞMANLARI DERNEĞİ 1. Genel Kurulunu Mersin Divan Oteli’nde basın temsilcilerinin de katılımıyla, başarılı bir organizasyon ile gerçekleştirdi.

Prof Dr Süleyman Türkel’in Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurulda 1. Dönem için seçilen Yönetim Kurulu(Asıl) kendi içinde görev dağılımını da gerçekleştirdi; 
1. Başkan - Ferudun GÜNDÜZ ( Yönetim Danışmanı ( CMC ) / Yetkilendirilmiş Gümrük Müşaviri / TPE Marka Vekili / Eğitmen
2. Başkan Yrd - Doç Dr İlhan EGE-Akademisyen / Kariyer Merkezi Koordinatörü 
3. Genel Sekreter - İlhan ÜRKMEZ - Danışman/Eğitmen/Yazar,
4. Sayman - Hatice İĞDE - Baş Denetçi/ Eğitmen/ KYS Uzmani/SMMM,
5. Dr. Osman YILMAZ - B.şehir Bld Başkan Danışmanı ,
6. Dr. Obengül EJDER- Psikoterapist 
7. Hasan Uğur CAN- Eğitmen 

Açılış konuşmamda Cumhuriyete ve onun daha fazla demokratikleşmesine vurgu yapan Başkan Ferudun Gündüz, ‘’Şirketlerimizin "kurumsallaşması" ve "markalaşarak" gittikçe kesinleşen rekabette öne çıkması için "Profesyonel Yönetim Danışmanları’nın önemi yaşamsaldır.’’ şeklinde konuştu.

Akdeniz Yönetin Danışmanları Derneği’nin 1. Genel Kurulu’nda güven tazeleyen Başkan Ferudun Gündüz konuşmasında şunları söyledi:

10 ilde görev üstlenen AYDD, kentimizde ki 2 bini aşkın STK içinde en nitelikli insan kaynağına sahip dernekler içinde önde olan bir kurumdur.%42 si Doktora ve Yüksek Lisans sahip olan %58 inin de tamamı Lisans mezunu ve Y. Lisansı devam etmekte olan kişilerden oluşmaktadır. Üyelerin toplam iş ve proje deneyimi 600 yılın üzerinde olup %36 sini da kadınlar oluşturmaktadır. Başarılı işletme yönetimi, Kurumsallaşma ve Markalaşma için doğru danışman havuzun sahip doğru bir adres aranıyor o da AYDD dir. Aralık ayında FEDERASYON a bağlanacak olan AYDD, bu kanal sayesinde Avrupa merkezli ICMCI in da üyesi olacaktır. 
Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulu kendi arasında görev dağılımı yaparak ayrıca hedef ve stratejiler ile önümüzdeki 8 aya dair (Kasım 2016-30 Haziran) kısa ve orta vadeli Eylem Planını tartıştığı 1. AYDD İSTİŞARE TOPLANTISI ni realize etmiştir. Son bölümde ise tüm üyelerimizin Üyelik Belgeleri törenle verilmiştir
Çukurova ve diğer bölgelerimize hayırlı uğurlu olsun. Özellikle iş dünyamızın artık nitelikli ve entegre Yönetim Danışmanı ihtiyacı için www.aydd.org.trkanalı ile Derneğimize ulaşabileceğini müjdeleriz. 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA