MESİAD YÖNETİMİNDEN MÜSİAD’A ZİYARET | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MESİAD YÖNETİMİNDEN MÜSİAD’A ZİYARET


Mersin Sanayi ve İşadamları Derneği (MESİAD) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri MÜSİAD Mersin Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu

 

Mersin Sanayi ve İşadamları Derneği (MESİAD) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri MÜSİAD Mersin Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu.

MESİAD Başkanı Mehmet Deniz Başkanlığındaki heyet Müstakil Sanayii ve İşadamları Derneği MÜSİAD Mersin Şubesini Ziyaret etti. Görüşmede MÜSİAD Mersin Başkanı Yusuf Yılmaz, Başkan Yardımcıları Hakan Kayacı Ali Kıraç ve Yunus Cacim ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

MESİAD Başkanı Deniz konuşmasında kabulden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Başkan Deniz, MESİAD’ın kuruluş amacı; Mersin ve ülkemizin kalkınmasına yardımcı olmaktır vurgusu yaparak ‘’Geçtiğimiz haftalarda Çevre Düzeni Planı ile ilgili başta Sn. Burhanettin Kocamaz olmak üzere Siyasi Parti İl Başkanları ve Mersindeki STK’ları ziyaret ettik. Yapılan ziyaretlerde görüşlerimizi paylaşma fırsatını bulduk. Bugün, Büyükşehir Meclisi’nde yapılan toplantıda çevre düzeni planı meclisten geçti. Mersin artık Çevre Düzeni Planına sahip, hayırlı olsun. ” dedi.

MÜSİAD Başkanı Yılmaz ise konuşmasında; “Ziyaretinizden dolayı MÜSİAD Mersin Yönetim Kurulum adına sizlere teşekkür ederim. Bizler derneğimizde gönüllü olarak çalışıyoruz. Şehrimiz için, Mersin için bir şeyler yapma gayreti içerisindeyiz, yaşadığımız yer olan Mersinimizi geliştirmek istiyorsak STK’lar olarak madden ve manen fedakârlık yapmalıyız. MÜSİAD olarak arzumuz, kentimizde güzel işler başarmaktır. Mersin’de yaşayan herkesin ‘bu şehir hepimizin’ düşüncesini benimsemesi gereklidir ve şehrin birleştirici gücü olmalıdır. Mersin’in yararına olan her çalışmayı desteler ve katkı sağlarız.’’ dedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA