AZİZ BİRİCİK MECLİS’TE | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AZİZ BİRİCİK MECLİS’TE


Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Aziz Biricik, partisinin grup toplatısına katılmak için gittiği Meclis’te milletvekillerine Akdeniz’de hayata geçireceği projeleri anlattı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Aziz Biricik, partisinin grup toplatısına katılmak için gittiği Meclis’te milletvekillerine Akdeniz’de hayata geçireceği projeleri anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Aziz Biricik, CHP grup toplantısına katılarak milletvekilleri ile sohbetlerinde, Akdeniz ilçesi için yapacağı projelerini, sıkıntıları ve programlarını anlattı.

Akdeniz İlçesi sınırlarında yaşayan herkesin, hiçbir ayrıma tabi tutulmaksızın yaşam kalitelerinin arttırılmasını sağlayacak projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Biricik, Mersin’in lokomotifi olan tarım ve gıda sektörünün canlanması için projeler hazırladıklarını dile getirdi.

AKDENİZ’DE YAŞAYAN HERKES MUTLU OLACAK

Akdeniz huzurlu bir şehir bir ilçe olacağını ifade eden Biricik, “Akdeniz’in her mahallesinde emekliler için huzur içinde oturabileceği hobi bahçesi ve emekliler merkezi yapacağız. Gençlerimize yeni istihdam alanları yaratacağız. Gençlerimizi kazanacağız. Kadınların istihdamını destekleyerek, güçlenmesine katkı sağlayacağız. Akdeniz’de yaşayan herkes mutlu olacak. Akdeniz ilçemizde yaşam kalitesi yükselecek, yaşam daha kolay, daha güzel olacak” dedi.

AKDENİZ’DE HAYATI YAŞANIR KILACAĞIZ

Akdeniz’i, Akdeniz’i insanı, havası, doğası ile çok iyi bildiğini anlatan Biricik, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal demokrat yerel yönetim anlayışıyla Akdeniz’i yeniden kuracak; çağdaş, demokrat, güvenli, yaşam kalitesi yüksek, insanı merkeze alan Akdeniz’de hayatı yaşanır kılacağız” diye konuştu.

Biricik, milletvekilleri ile yaptığı sohbette 2019’da yapılacak yerel seçimlerde başta Akdeniz ve Büyükşehir olmak üzere tüm ilçe belediyelerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını kurmayı hedeflediklerini söyledi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA