DERELİ: CHP’YE CİDDİ BİR YÖNELİM VAR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
DERELİ: CHP’YE CİDDİ BİR YÖNELİM VAR


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Selçuk Dereli, kent genelinde bir yılı aşkın bir süredir yürüttükleri seçim çalışmalarının değerlendirmesini yaptı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Selçuk Dereli, kent genelinde bir yılı aşkın bir süredir yürüttükleri seçim çalışmalarının değerlendirmesini yaptı.

Toplumun bütün kesimlerinden CHP’ye ciddi bir yönelimin olduğunu gözlemlediklerini söyleyen Dereli, “Partili, partisiz, hiç fark etmiyor, genel kanaat oluşmuş. İnsanlarımız kendilerini temsil edecek aday beklentisi içinde, doğru, toplumun genel kabulüne hitap edecek adaylar belirlendiği takdirde Mersin dahil olmak üzere Büyükşehir Belediyelerini kazanma ihtimalimiz çok yüksek’’ dedi.

Bir yılı aşkın bir süredir Mersin’de her kesimle diyaloglar yürüttüklerini, insanları dinlediklerini, kent merkezinde, ilçelerde, köylerde aldıkları görüşlerin analizini yaptıklarını, yurttaşın kafasındaki başkan adayı profilinin sona yaklaşırken daha da netleştiğini söyleyen Selçuk Dereli, “İnsanlarımız kendileriyle sürekli diyalog halinde olacak, seçim öncesi ve sonrası tavrında değişiklik olmayan, kendilerini yurt içinde ve dışında en iyi şekilde temsil edecek başkan profili istiyor. Partimiz, yurttaşlarımızın taleplerine denk gelen başkan adayı profili belirlediği takdirde bizim yerelde iktidar olmamamız için hiçbir neden yok. Yerel seçimler partiler üstü bir duruma hitap ediyor, partili, partisiz, taraflı, tarafsız yurttaşlarımızın kendisini yok sayan, kararları tek başına alan ve uygulayan yönetim biçimlerinden rahatsızlığını çok net görüyoruz. Halk kendisini dikkate alan belediyecilik anlayışının uygulanmasını istiyor. Yani, halkçı, mutluluk, huzur, refahın var olduğu bir belediyecilik anlayışı ve yönetimi ile tanışmak istiyor. Yapılacak tek şey, halkımıza bunu sunmaktır. Cumhuriyet Halk Partisi bu anlayışı halkımıza sunacak bilgi, birikim ve donanıma sahiptir. Bu gerçekleştiği takdirde Mersin dahil olmak üzere, Büyükşehirlerin büyük çoğunluğunda halkın yönetimi hayata geçecektir’’ dedi.

GENÇ BAŞKAN, YENİ YÜZ

‘Genç başkan, yeni yüz’ sloganının halk nezdinde kabul gördüğünü söyleyen Dereli, bir yıldan fazla bir süredir, gece gündüz evlerde, işyerlerinde, sokakta, derneklerde, STK temsilciliklerinde çalışma yürüttüklerini, yakın diyaloglar sonucunda büyük ilgi gördüğünü de sözlerine ekleyerek, şöyle konuştu; “Mersinliler bu süre içinde beni daha yakından tanıdı, bu görevi yapacağıma inandı ve destek veriyor. Ben, kentimizin sorunlarını halkımızla el ele vererek birlikte, beraber çözeceğimiz inancındayım, halkımızın da aynı inanç içinde olduğunu görüyorum. Sadece kendi tabanımızdan değil, diğer partilerin tabanından da oy alacağımıza inanıyorum, çünkü sokaktaki hava, atmosfer bunu bize anlatıyor. ’’  

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA