ÖZDOĞRU: BÜYÜK YATIRIM FIRSATI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ÖZDOĞRU: BÜYÜK YATIRIM FIRSATI


ASKON Mersin Şube Başkanı İbrahim Özdoğru yaptığı basın açıklamasında hükümetin doğu ve güneydoğu için gündeme aldığı yatırım teşvik programını değerlendirdi

 

ASKON Mersin Şube Başkanı İbrahim Özdoğru yaptığı basın açıklamasında hükümetin doğu ve güneydoğu için gündeme aldığı yatırım teşvik programını değerlendirdi.

ASKON Mersin Şube Başkanı İbrahim Özdoğru’nun “Büyük Yatırım Fırsatı” olarak değerlendirdiği hükümetin doğu ve güneydoğu için gündeme aldığı yatırım teşvik programı hakkındaki açıklaması şu şekilde:

“Ülkemizin gerçek anlamda büyük belalarla uğraştırıldığı dönemleri geride bırakamadık. Terör belası uzun yıllardır uğraştığımız bir bela. Bir tanesi ile yeteri kadar mücadele sorunu yaşanırken şimdi arkasına yenileri eklendi. Hatta bazıları işi abarttı ve darbeye kadar götürmek istedi.

Milletimiz bu badireleri atlatıyor. Aşama aşama hepsinin hakkından geleceği aşikar. Şimdi bir bölümünün hesabı için Suriye topraklarında operasyonlara destek veriliyor. Ancak aynı yapıların Türkiye uzantıları cinayetlerine devam ediyorlar.

Hükümet bir taraftan şiddete karşı güvenlik politikalarını sürdürürken, diğer taraftan ekonomik ve diplomatik ataklarına da devam ediyor.

Son açılan paket gerçekten dev bir paket. 4 yılda 140 milyarlık bir ekonomik program gerçekten son derece önemli bir program. İçerikleri itibariyle de son derece cazip. Artık milletimizin çocukları terör örgütlerine kapılmak ve katılmak yerine iş hayatına katılma konusunda bir yönelişe girerlerse çok hızlı bir şekilde ülkemiz, hem gereken huzuru hem de gereken kalkınmayı gerçekleştirecektir.

Bu açıdan son derce büyük fırsat olan bu öneriyi sonuna kadar değerlendirmek gerektiği inanıcımı yineliyorum. Milletimize hayırlı olsun diyorum.” 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA