“Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması’nın son başvuru tarihi uzatıldı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
“Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması’nın son başvuru tarihi uzatıldı


“Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması’nın son başvuru tarihi yoğun istek üzerine 23 Ekim 2017 tarihine kadar uzatıldı.

 
“Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması’nın son başvuru tarihi yoğun istek üzerine 23 Ekim 2017 tarihine kadar uzatıldı.
 
Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin (TSPB), tasarruf ve yatırım bilincini aşılamak amacıyla düzenlediği  “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması için başvurular 23 Ekim 2017 tarihine kadar uzatıldı.  Bu sene dördüncüsü düzenlenen kısa film yarışmasında dereceye girenleri 12.000 TL’ye varan para ödülleri ve çeşitli hediyeler bekliyor.
 
“KameraElindeGeleceğinCebinde” Kısa Film Yarışması sinemaseverleri ve yönetmenlik konusunda kendine güvenenleri bekliyor. 3 Nisan’da başvuruları başlayan yarışmanın son katılım tarihi 23 Ekim tarihine uzatıldı.
 
Dört yıldır Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği tarafından düzenlenen yarışma, her yıl olduğu gibi bu yıl da toplumsal bir meseleye parmak basıyor: tasarruf bilinci! “Küçük birikimler, büyük mucizeler yaratır” sloganıyla duyurulan kısa film yarışması, toplumda finansal bilincin artmasına katkıda bulunmak hedefiyle düzenleniyor. Birikimlerin finansal alanda yatırımlara dönüştürülmesinin önemini en güzel şekilde anlatan filmler, TSPB tarafından para ödülü ve çeşitli hediyelerle onurlandırılıyor. 
 
Katılım şartları oldukça kolay! Yurtiçi ve yurtdışından tüm katılımcılara açık olan kısa film yarışmasıiçinbaşvurular23 Ekim 2017tarihine kadar www.kameraelindegelecegincebinde.com adresi üzerinden yapılabilecek. Yarışmaya cep telefonuyla çekilen videolarla da katılmak mümkün.
 
Yarışmaya katılmak isteyenlerin bu tarihe kadar;
· Küçük birikimlerle geleceği inşa etmenin,
· Düzenli para biriktirme ve yatırım yapmanın,
· Birikimi finansal araçlarda yatırıma dönüştürerek geleceği güvence altına almanın,
Önemini anlatan ve 3 dakikayı aşmayan filmleriniwww.kameraelindegelecegincebinde.com sitesi üzerinden doldurdukları formla teslim edebiliyor. 
 
18yaşını dolduran herkesin katılımına açık olan yarışmaya başvurmak için herhangi bir ücret ödenmesi gerekmiyor. Yarışma sonucun da birinci12 bin TL, ikinci 10 bin TL, üçüncü ise 7 bin 500 TL’lik para ödülü kazanırken; ilk 10’a giren yarışmacılara TSPB tarafından düzenlenen birgünlük eğitimlerden birine ücretsiz katılma imkanı ve 1 yıl süreli İKSV MaviLale Kart Üyeliği hediye edilecek. Ayrıca, ilk üçe giren katılımcılar dokuzaylık Sinemia üyeliği kazanacak.
 
Kısa filmler, TSPB BaşkanVekili Dr. M. Berra Doğaner, Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Murat Çetinkaya, TSPB Finansal Eğitim Çalışma Komitesi Başkanı Attila Köksal, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Alp Birol, Bir Gün Gazetesi Yazarı ve Sinema Eleştirmeni Cüneyt Cebenoyan, Sinema Yazarı ve Haber Editörü Selin Gürel ve Hürriyet Gazetesi Sinema ve Spor Yazarı Uğur Vardan’dan oluşan jüritarafından değerlendirilecek.
 
Adaylar, www.kameraelindegelecegincebinde.comadresindeki başvuru formunu doldurarak yarışmaya katılabilir ve yarışma şartlarıyla ilgili daha detaylıbilgi alabilirler. 
 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA