FORUM MERSİN TAŞLARIN HİKAYESİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPTI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
FORUM MERSİN TAŞLARIN HİKAYESİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPTI


Can Tülay Erdal’ın Taşların Hikayesi Sergisi, Forum Mersin’de Mersinlilerle buluştu. Sergiden elde edilen gelirin tamamı Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi’ne bağışlandı.

 

Can Tülay Erdal’ın Taşların Hikayesi Sergisi, Forum Mersin’de Mersinlilerle buluştu. Sergiden elde edilen gelirin tamamı Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi’ne bağışlandı.

Mersin’in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, minik taşları yıllar önce bir araya getiren bugün ise koca yürekli kahramanlara dönüştüren Can Tülay Erdal’ın Taşların Hikayesi Sergisi’ne ev sahipliği yaptı.

Açılışının 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde yapıldığı sergi, büyük ilgi gördü. 21-22 Eylül günlerinde 100’den fazla eserin sergilendiği Taşların Hikayesi Sergisi’nden elde edilen gelirin tamamı Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi’ne bağışlandı. 
Sergide konuşan Can Tülay Erdal, serginin yıllar önce deniz kıyısından topladığı taşların üzerine renkli denemelerle başladığını belirterek, “Çakıl taşları ailesi o kadar büyüdü ki; artık hikayelerimi anlatmak için bana yardımcı olan baş kahramanlara dönüştüler. Paylaştıkça çoğalan, sevindiren ve bir o kadar güzel olan ve insanların hayatlarının mutlaka bir köşesine ortak olan çakıl taşlarından hikayelerimi paylaşma zamanının geldiğini düşünerek bu sergiyi hazırladım. Bu sergimizden elde edilen gelirin tamamının Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi’ne bağışlanacak olması da benim için ayrıca önemli. Belki sergimiz Alzheimer hastalarının hayatlarına dokunabilir, yüzlerini bir nebze olsun gülümsetebilir” dedi.

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge de, serginin önemine dikkat çekerek, sergi gelirinin tamamını Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi’ne bağışlayan Erdal’a teşekkür etti.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA