ÖNCE TÜRKİYE VE AK PARTİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ÖNCE TÜRKİYE VE AK PARTİ


AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, hafta sonu gerçekleşen ve Binali Yıldırım’ın Genel Başkanlığa seçildiği AK Parti Olağanüstü Kongresini değerlendirdi

 

Hafta sonu gerçekleşen ve Binali Yıldırım’ın Genel Başkanlığa seçildiği AK Parti Olağanüstü Kongresini değerlendiren AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “1405 delegenin oyuyla AK Parti'mizin Genel Başkanı Sayın Binali Yıldırım oldu. Ülkemize ve Milletimize hayırlı uğurlu olsun. AK Parti bir dava hareketidir. Şahıslardan önce ülkemiz ve partimiz gelir. Dolayısıyla AK Parti'nin başarısı Türkiye'nin başarısıdır. Yeni Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ile birlikte kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” dedi.

Hafta sonu gerçekleştirilen kongre ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, AK Parti kongresinin kavgadan ve gerginlikten uzak, şölen havasında geçen bir kongre olduğunu belirterek, “Bize ve kutlu davamıza yakışır bir kongre oldu. Hedeflerimiz belli ve bu hedeflere kilitlenmiş bir partiyiz. Geleceği düşünen bir partinin mensuplarıyız. AK Parti'nin başarısı Türkiye'nin başarısıdır. Bu açıdan şahıslardan önce ülkemiz ve partimiz gelir. Hep birlikte ülkemizi ayağa kaldıracağız. Yeni Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ile birlikte kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ BİR DAVA HAREKETİDİR”

AK Parti’nin bir dava hareketi olduğunu vurgulayan Ercik, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu süreçler nezaket içinde son derece olgun şekilde yürütülür. Pazar günü bütün dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir kongre gerçekleştirdik ve hamd olsun ki birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdik. Bugünden itibaren Türkiye çok sağlıklı bir şekilde yoluna devam edecek. AK Parti nasıl ki, 15 yıldır içinde barındırdığı lider ve lider kadrosuyla yoluna emin adımlarla devam etmişse, bundan sonraki süreçte de Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ile Türkiye'nin önünü açmak için yola devam edeceğiz. İstişare kültürünün hakim olduğu yerlerde her zaman başarı kaçınılmaz olmuştur. AK Parti, ülke çıkarları doğrultusunda önüne çıkan tüm engelleri ortadan kaldırmıştır. Ülkemizi hem içeride hem de dış ülkeler bazında parmak ısırtacak bir seviyeye getirtmiştir. Bu kadar yükselmişken son zamanlarda ülkemiz üzerinden oynanan hukuksuz ve mesnetsiz tüm desiselerin üstesinden azimle geleceğimize inancım tamdır. Terörün bitmesi ve özellikle bölgemiz açısından tekrar huzurun gelmesi için 'gün birlik olma günüdür' diyor, Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ile bu Kutlu Yürüyüşe Devam.”

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA