MODER 8. OTOMOTİV BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLADI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MODER 8. OTOMOTİV BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLADI


Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER) tarafından düzenlenen MODER 8. Otomotiv Bahar Şenliği kapılarını ziyaretçilerine açtı. Şenlik, 11-15 Mayıs tarihleri arasında Forum Mersin’de “Bahar” konseptiyle gerçekleştirilecek

 

Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER) tarafından düzenlenen MODER 8. Otomotiv Bahar Şenliği kapılarını ziyaretçilerine açtı. Şenlik, 11-15 Mayıs tarihleri arasında Forum Mersin’de “Bahar” konseptiyle gerçekleştirilecek.

MODER 8. Otomotiv Bahar Şenliği, birbirinden cazip kampanyalar ve indirim fırsatlarıyla başladı. Bahar konseptiyle 5 gün boyunca Forum Mersin A Blok’ta meraklılarıyla buluşacak olan MODER 8. Otomotiv Bahar Şenliği, Mersinlilere baharın tüm renklerini sunacak. Şenliğin açılışta konuşma yapan MODER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çayan, bu yıl 8. kez Mersinlilerle son model araçları cazip kampanyalar ve fiyatlarla buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

14 yetkili satıcının 20 marka ve son model araçlarıyla Mersinlileri buluşturduğunu kaydeden Çayan, şenliğe özel indirimler hazırlandığını belirtti.
MODER 8. Otomotiv Bahar Şenliği’nin bu yıl bahar konseptiyle gerçekleşeceğini de açıklayan Çayan, Mersin’de bu baharın otomotivle şenleneceğini ifade etti.

Çayan, “Şenliğe sponsor olan İş Bankası ve Allianz’a ve bu yıl da şenliğe kapılarını açan Forum Mersin Müdürü Adem Erol’a MODER adına teşekkür ediyorum. Son model araçları yakından görmek ve şenliğimize özel hazırlanan indirim kampanyalarından faydalanmak için tüm Mersinlileri şenliğimize bekliyoruz” dedi.

MODER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çayan ve üyeler, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte katılımcı firmaların standlarını gezdi.

Bahar tadında otomotiv şenliği

11-15 Mayıs tarihlerinde gün boyu devam edecek etkinliklerde; 45’lik bando gösterisi, dans gösterisi, akrobatik futbol gösterisi, denge akrobasi gösterisi, canlı heykeller, eğlencebaz, çocuk oyun alanı, MODER korteji, fotoğraflı magnetler, fotoğraf çekim panoları, açık hava sineması ve animatör ekibinin eğlenceli gösterileri şenlik ziyaretçilerini bekliyor.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA