AK PARTİ İL BAŞKANI ERCİK HIZLI BAŞLADI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AK PARTİ İL BAŞKANI ERCİK HIZLI BAŞLADI


Göreve yeni atanan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, hafta sonu gerçekleştirdiği programlarla vatandaşlarla buluştu

 

Göreve yeni atanan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, hafta sonu gerçekleştirdiği programlarla vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla samimi sohbetler eden AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Bizler halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görmüş bir ekolün temsilcileriyiz. Halka hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik yoğun çalışma temposuyla dikkat çekiyor. Hafta sonunu vatandaşların arasında geçiren Başkan Cesim Ercik, köy ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Toroslar ilçesine bağlı Parmakkurdu Mahallesi’ndeki Kutlu Doğum Haftası programına katılan Cesim Ercik, burada vatandaşlarla ve muhtarla sohbet etti, vatandaşların ve mahallenin sorunlarını not etti. Vatandaşların taleplerinin kendisi için önemli olduğunu ifade eden AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Bizler halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görmüş bir ekolün temsilcileriyiz. Halka hizmet etmek için çalışıyoruz. Sizlere hizmet etmek, yaşadığınız bölgenin eksikliklerini giderebilmek için bugün buradayız. Allah’ın izniyle hep bir arada olacağız. Mahallemizin sorunlarını Hükümet olarak çözmek için üzerimize düşen her şeyin yapılacağının da bilinmesini isterim” diye konuştu.

“HEMŞERİLERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN”

Parmakkurdu Mahallesi ziyaretinin ardından Puğkaracadağ ve Adanalıoğlu Mahallelerini de gezen İl Başkanı Ercik, burada partisinin mahalle başkanlarıyla ve muhtarlarla buluştu. Muhtarlardan mahallenin sorunlarını dinleyen Ercik, mahalle başkanlarından da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Cesim Ercik, “Mersin için Hükümetimizin çok yoğun çalışmaları var. Başbakan Yardımcımız ve Mersin Milletvekilimiz Sayın Lütfi Elvan Beyefendi’nin önderliğinde Mersin büyük bir atılım içerisine girdi. Diğer milletvekillerimiz de Ankara’da vatandaşlarımız için büyük uğraş içerisindeler. Bizler de burada Sayın Başbakan Yardımcımız ve diğer milletvekillerimizle koordine içinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk olarak yeni yönetimimizi oluşturma gayretindeyiz. Çalışan, halkın içerisinde olan ve çözüm odaklı güçlü bir yönetimle Mersin’i hak ettiği noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Tüm partililerimizin ve hemşerilerimizin içi rahat olsun” açıklamasını yaptı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA