CHP GENÇLİK KOLLARI SEÇİM HEYECANI YAŞIYOR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
CHP GENÇLİK KOLLARI SEÇİM HEYECANI YAŞIYOR


Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gençlik kolları için seçim heyecanı yaşanıyor. CHP Kolları Kurultayı 7 Şubat’ta Ankara’da Yenimahalle’deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gençlik kolları için seçim heyecanı yaşanıyor. CHP Kolları Kurultayı 7 Şubat’ta Ankara’da Yenimahalle'deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

CHP’li gençleri seçim heyecanı sardı “Umut gençlikte”

CHP Mersin Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Uz, demokrasinin geleceği, ekonominin bilgi ekonomisine geçebilmesi ve dünya ile rekabet edebilmesi için gençlerin her alanda söz sahibi olması gerektiğini söyledi. Uz, “Azarlayan değil, anlayan; bağıran değil, dinleyen; kavga çıkaran değil, barıştıran dildedir umut” dedi.

CHP Mersin Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Uz, demokrasinin geleceği, ekonominin bilgi ekonomisine geçebilmesi ve dünya ile rekabet edebilmesi için gençlerin her alanda söz sahibi olması gerektiğini söyledi. Türkiye’de parası bulamayan gariban gençlerin cepheye sürüldüğünü, partilerde afiş astırılacak bir güç olarak görüldüğünü ifade eden Çağlar Uz, şunları söyledi:

“Her gün gençlerimiz şehit düşüyor. Kardeş kavgası derinleşiyor. Gençleri feda etmek için değil, yaşatmak için politika üretilmelidir. Bölen değil, birleştiren; azarlayan değil, anlayan; bağıran değil, dinleyen; kavga çıkaran değil, barıştıran dildedir umut. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Gençlik Kolları, emeğin ve azmin zaferiyle göreve gelmiş, 2007 yılından bu yana hazırlanan projelerin tamamlanması içinde canla başla mücadele etmektedir. Atatürk ilke ve devrimlerinin arkasında, hem partisinin, hem ülkesinin bekası için çalışmaktadır. Bundan sonra da partimiz için mücadele edecek, davamız için yaşayacağız.”

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA