YURTSEVER DEVRİMCİLER YİNE UĞUR’LARINI BAĞIRLARINA BASACAKTIR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
YURTSEVER DEVRİMCİLER YİNE UĞUR’LARINI BAĞIRLARINA BASACAKTIR


CHP Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, katledilişinin 23. Yılında Uğur Mumcu’yu andı

 

CHP Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, katledilişinin 23. Yılında Uğur Mumcu’yu andı. Gök, “Hiçbir zaman inandıklarından ve haklı davasından vazgeçmedi. Hiç kimse, onu susturamadı, yıldıramadı. Karanlık, çağ dışı ve emperyalist ülkelerin taşeron politikalarını karşı durmak için yaşamını feda etti” dedi.

CHP Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, katledilişinin 23. Yılında Uğur Mumcu’yu yazılı bir mesajla andı. Gök, “Türk basının kaybettiği en büyük değerlerden biri olan Mumcu, mafya-siyaset ilişkisine, teröre, yolsuzluğa, radikal ve kökten dinci akımlara karşı, somut belgelere dayalı çalışmaları ve yayınladığı eserleriyle önder bir gazeteci olmuştur” dedi. Gök mesajına şöyle devam etti: “Atatürkçü, Laik, Demokrat kişiliği ile Hukukun Üstünlüğünü Savunup Cumhuriyet’imizin Yılmaz Bekçiliği ve Ödünsüz Savunuculuğunu yapan Uğur Mumcu sesinin kısılması ve susturulması için emperyalizmin yerli işbirlikçilerince bundan 23 yıl önce 24 Ocak 1993 günü arabasına konan hain bir bomba ile katledilmiştir. Katledilişinin üzerinde 23 yıl geçti. Bu yıl da Tüm Devrimciler, Yurtseverler, Laikler, Demokratlar ve Hukuk Devletinden yana olanlar UĞURLARINI gene bağırlarına basacak ve UĞURLAR ÖLMEZ sloganı ile yeri göğü inletecektir.”

Uğur Mumcu’nun araştırmaları, yazıları ve kitapları nedeniyle pek çok kimsenin, grubun düşmanlığını kazandığının bilincinde olduğunu vurgulayan Gökhan Gök, mesajında, “Ancak hiçbir zaman inandıklarından ve haklı davasından vazgeçmedi. Hiç kimse, onu susturamadı, yıldıramadı. Aramızda olmamasına rağmen, onun yazdıkları, düşünceleri; emperyalist devletler ve onların işbirlikçileri, yolsuzluklar, çeteler, teröristler karşısında bize yol göstermeye devam ediyor ve her dönemde oynan kirli oyunları bozmada bizlere rehber oluyor. Bugün, adalet ve demokrasinin yok edildiği, sorgusuz sualsiz, evrensel hukuk kuralları ayaklar altına alınma pahasına aydınların, gazetecilerin, avukatların, milletvekillerin cezaevlerine kapatıldığı, yıllarca süren yargılamaların tam bir adaletsizliğe dönüştüğü bir düzen yaşamaktayız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, bu düzen değişecek, halkın iktidarı halkla birlikte kurulacaktır. Karanlık, çağ dışı ve emperyalist ülkelerin taşeron politikalarını karşı durmak için yaşamını feda eden başta Araştırmacı Gazeteci Yazar Uğur Mumcu olmak üzere, tüm demokrasi şehitlerimizi saygıyla anıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA