AK PARTİ MERSİN İL TEŞKİLAT BAŞKANI PARILTI’DAN CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’NA MANEVİ TAZMİNAT DAVASI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AK PARTİ MERSİN İL TEŞKİLAT BAŞKANI PARILTI’DAN CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’NA MANEVİ TAZMİNAT DAVASI


Ak Parti Mersin İl Teşkilat Başkanı Lütfi Parıltı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultayda Cumhurbaşkanı Erdoğan için sarf ettiği “Diktatör Bozuntusu” sözleri için Mahkeme’ye başvurarak manevi tazminat davası açtı

 

Ak Parti Mersin İl Teşkilat Başkanı Lütfi Parıltı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultayda Cumhurbaşkanı Erdoğan için sarf ettiği “Diktatör Bozuntusu” sözleri için Mahkeme’ye başvurarak manevi tazminat davası açtı.

Cumhuriyet Halka Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin 35. Olağan Kurultayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için söylediği Diktatör Bozuntusu sözlerine tepkiler sürüyor. Son olarak Ak Parti Mersin İl Teşkilat Başkanı Lütfi Parıltı, bugün Mersin Adliyesi’ne Avukatı Murat Altındere ile gelerek CHP Lideri’ne 20 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.

“KAZANDIĞIM TAZMİNATLA MERSİNLİLERE TANTUNİ İKRAM EDECEĞİM”

Adliye çıkışında açıklama yapan Ak Parti Mersin İl Teşkilat Başkanı Lütfi Parıltı, 2002 yılında kurulmuş olan Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana Mersin İl Teşkilatının ilçe ve il yönetimi ve teşkilat başkanlıklarını yürüttüm. Halen de Teşkilat Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Ben siyasete Ak Parti’de başladım, siyasi hayatımı da Ak Parti’de sonlandıracağım. Demokratik bir seçimle göreve gelmiş Cumhurbaşkanımıza Diktatör Bozuntusu benzetmesi Sayın Cumhurbaşkanımıza ağır bir hakarettir. Bu ifade benim gibi Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden bağlı milyonlara da bir hakarettir. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere milyonları kırmıştır, hakaret etmiştir. Bu sebeple şahsiyet haklarımıza saldıran CHP Lideri’ne 20 bin TL’lik manevi tazminat davası açmış bulunmaktım” dedi. Parıltı davayı kazanması durumunda CHP Lideri’nden tahsil edeceği 20 bin TL ile tüm Mersin halkına Tantuni ikram edeceğini de sözlerine ekledi.

“DAVALININ SÖZLERİ, MÜVEKKİLİMİN RUHSAL DÜNYASINDA ÇÖKÜNTÜYE SEBEP OLDU”

Lütfi Parıltı’dan sonra söz alan Avukat Murat Altındere de yaptığı açıklamada, “Bu ağır hakaret içeren sözler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden bağlı biri olan müvekkilimi manen derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Cumhurbaşkanına karşı yapılan bu haksız fiilden ötürü müvekkilimiz yüksek derecede manevi acı ve elem duymuş olup, davalının haksız fiilinin müvekkilimizin ruhsal dünyasında sebep olduğu üzüntü ve çöküntünün karşılıksız kalmayarak uygun bir manevi tazminat ile giderilmesi gerekmektedir. Bu sebeplerle müvekkilimin mağduriyetinin ortadan kalkması ve biraz olsun manevi zararının giderilebilmesi için bu davayı açtık” diye konuştu.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA