AK PARTİ MERSİN İL TEŞKİLATI BAKAN ELVAN’I ZİYARET ETTİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AK PARTİ MERSİN İL TEŞKİLATI BAKAN ELVAN’I ZİYARET ETTİ


AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanları, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan’a Ankara’da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

 

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanları, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan’a Ankara’da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Mersin İl Yönetimi Ankara’ya çıkarma yaptı. İl Başkanı İsmail Taşpınar, Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Başkanları, Mersin Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Elvan, Mersin’den gelen heyeti Başbakanlık Merkez Bina’daki toplantı salonunda kabul etti. Ziyarette Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan da hazır bulundu. 

“PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ziyaretleri sebebiyle İl Başkanı İsmail Taşpınar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarına tek tek teşekkür ederken, 1 Kasım seçimlerinde elde edilen başarı sebebiyle teşkilat üyelerini kutladı ve bundan sonraki seçimlerde elde edilen başarının daha yukarılara taşınması için gece gündüz demeden çalışılması gerektiğini vurguladı. Mersin’de başlayan projelerin hızla devam ettiğini vurgulayan Elvan, bu projelerin takipçisi olduğunu ve aksamalara mahal verilmeyeceğini söyledi. Önümüzdeki günlerde Mersin’e bir ziyaret gerçekleştireceğini vurgulayan Elvan; muhtarlarla bir araya geleceğini, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğini söyledi. 

TAŞPINAR: “SÖZÜNÜN ERİ BAKAN ELVAN”

AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar ise, kendilerini ağırladığı için Başbakan Yardımcısı Elvan’a teşekkür ederek, “ Sayın bakanımız Mersin için çok büyük bir şans. Sayın Bakanımızın bu görevde çok başarılı olacağınıza canı gönülden inanıyor ve güveniyoruz. Mersinli hemşerilerimize ne söz verdiysek, tamamını kısa süre içerisinde Sayın Bakanımız ve Mersin Milletvekillerimizin özverileriyle bunları hayata geçireceğiz. İnşallah 2019 yerel seçimlerinde de başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Mersin’deki tüm belediyeleri kazanarak, yapacağımız hizmetlerle Mersin’i kalkındıracak ve örnek bir kent haline getireceğiz” diye konuştu. 

Toplantıya katılan AK Parti Mersin Milletvekilleri de İl Başkanı İsmail Taşpınar ve İl Teşkilatının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarının altını çizerek, AK Parti olarak Mersin’e hizmet etmek için ekip olarak gece gündüz çalışacaklarını ifade ettiler

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA