Motorlu Kadınlar Kulübü üyeleri Gençlik Kampında buluştu | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Motorlu Kadınlar Kulübü üyeleri Gençlik Kampında buluştu


Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesine bağlı Tarsus Gençlik Kampında bir araya geldi.

 

Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesine bağlı Tarsus Gençlik Kampında bir araya geldi.

Yatılı veya isteğe bağlı günübirlik olarak Gençlik Kampına gelen Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü üyeleri, uzman eğitmen Suat Afşin nezaretinde motosiklet kullanımı ve trafikte nelere dikkat etmeleri konusunda bilgilendirildiler. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu’nun da eşlik ettiği eğitim çalışmasında kadınlar, merak ettikleri konuları eğitmen Suat Afşin’e sorarak bilgi sahibi oldular.

Motosikletleriyle kamp içerisinde tur atan kadınlar, sosyal aktiviteler ve ikramlıklarla da keyifli dakikalar yaşadılar.

“Kulübümüz bütün motor kullanan kadınlara açıktır”

Kulüp kurucuları arasında yer alan beden eğitimi öğretmeni Gülay Kuru, kampta güzel bir eğitim aldıklarını söyleyerek, “Kulübümüz, 2 ay önce kurulmuş yeni bir kulüp. Amacımız; kadınların da hayatın her alanında olduğu mesajını veren bir farkındalık oluşturmak. Bu farkındalık, neden motorların üzerinde olmasın? Biliyorsunuz Tarsus, Adana ile Mersin’in arasında kalmış çok büyük bir ilçe. Adana ile Mersin’de kadın motor kulübü var ve çok da aktifler. Ama bizim ilçemizde böyle bir kulüp yoktu. Bunun eksikliğini biz de hissediyorduk. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Güzel bir eğitim aldık. Kulübümüz bütün motor kullanan kadınlara açıktır” dedi.

“Büyükşehir Belediyesinin desteği her zaman yanımızda”

Kulüp olarak yaz boyunca birçok aktivite yapmayı hedeflediklerini belirten kuruculardan Meryem Özdemir ise Büyükşehir Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Kadınlara özel motor kulübünü kurduk ve Tarsus’ta olmayan bir oluşumu hayata geçirdik. Büyükşehir Belediyesinin sağladığı imkanlarla da etkinlikler yapıyoruz. Büyükşehir, Tarsus Gençlik Kampının kapılarını bize açtı. Büyükşehir Belediyesinin desteği her zaman yanımızda. Çok güzel ağırlandık. Yaz boyunca da birçok etkinliklerimiz olacak” diye konuştu.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA