Başkan Yılmaz: Bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen bir nesil hedefliyoruz | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Başkan Yılmaz: Bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen bir nesil hedefliyoruz


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Tematik Kış Kampları çerçevesinde Mersin’e gelen üniversiteli gençleri Toroslar’da ağırladı.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Tematik Kış Kampları çerçevesinde Mersin’e gelen üniversiteli gençleri Toroslar’da ağırladı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Tematik Kış Kampları çerçevesinde Mersin'e gelen üniversiteli gençleri Toroslar'da ağırladı. Başkan Yılmaz, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, Türk milletinin var olan değerlerini özümsemiş bir nesil yetişmesini hedeflediklerini belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen 'Tematik Kış Kampları' çerçevesinde farklı şehirlerden üniversite hayatına devam eden 140 öğrenci, Mersin Şehitliği ile Toroslar Belediyesinin Buluklu Mahallesindeki Kuvayi Milliye Karargahını ziyaret etti. Üniversiteli gençler, protokol üyeleriyle birlikte şehitlik önünde dev Türk bayrağı açtı. Şehit yakınlarının da bulunduğu ziyaret sırasında Şehit Piyade Er Çetin Özçiftçi'nin sene-i devriyesi dolayısıyla okunan mevlide katılan gençlere Toroslar Belediyesi tarafından Türk bayrağı takdim edilirken, tüm şehitler dualarla yad edildi.

"Gençlerimizin eğlenirken, öğrenmelerini de istiyoruz"

Hedeflerinin bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, Türk milletinin var olan değerlerini özümsemiş bir nesil yetişmesi olduğunu ifade eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz , "Bulundukları şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını görme fırsatını bulan gençlerimizi Toroslarımızda ağırladık. Gençlerimizin eğlenirken öğrenmelerini, dünyayı ve çevrelerini keşfetmelerini istiyoruz. Bu noktada Toroslar Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olmaya, eğitim, kültür, sanat, bilim ve sporla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA