YENİ YILDA DA ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
YENİ YILDA DA ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ


MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, ’Üreten Türkiye’nin lokomotifi olan OSB’lerdeki sanayiciler olarak 2016 yılında da elimizi taşın altına koyacağız’ dedi

 

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, 'Üreten Türkiye'nin lokomotifi olan OSB'lerdeki sanayiciler olarak 2016 yılında da elimizi taşın altına koyacağız' dedi.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Tekli, 2015 yılının Türkiye adına önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olduğunun altını çizerek, 'Yeni umutlar, yeni heyecanlar ile 2016 yılına giriyoruz. 2016 Yılında da üreten Türkiye'nin lokomotifi olan OSB'ler ve sanayiciler olarak ülkemiz ve kentimiz adına hedeflerimize ulaşmak için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi adına bu yılda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çalışmaya devam edecek, yeni yatırım alanları oluşturarak ülkemizin ve kentimizin üretim ağına yeni tesisler eklenmesini sağlayacağız' dedi.

'Ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olan sanayiciler olarak, yeni yılda barışın, huzurun, hoşgörünün hakim olduğu bir yıl diliyoruz' diyerek sözlerini sürdüren Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, 'Kentimizin hedeflerine yaklaşması adına birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz önemli. Çocuklarımıza iyi bir gelecek, güzel bir kent, yaşanabilir bir ülke bırakmak istiyorsak hep birlikte çalışmalı, üretim hatlarının daha aktif olmasını sağlamalı, vasata kanaat getirip elimizdekiler ile yetinmek yerine, daha inovatif düşünceler ile dünya ekonomisi arasındaki yerimizi almalıyız' dedi.

Başkan Tekli Sözlerini şu şekilde tamamladı: Üreten Türkiye'nin lokomotifi olan organize sanayi bölgelerimiz ve sanayicilerimiz adına tüm halkımızın yeni yılını kutlar, sağlık ve başarı dolu, daha çok çalışıp daha çok ürettiğimiz bir yıl geçirmemizi dilerim.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA